نه . فكر نكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdijam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلي از تفنگ تعريف كرده
جور در نمياد (sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه . فكر نكنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamdijam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلي از تفنگ تعريف كرده
جور در نمياد (sm169)
باشه ، حالت خوش هم نباشه خوشش میکنم برات (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار پیمان اسپیکر بگیره درش میاره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و میخواد سانتافه بگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفنگ که نه خودش..نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی نباید تفنگ رو دیوار باشه..
اونم با 2تا میخ سیاه..
با کل پولی که داره و 30 ملیون پول باباش(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخ باید استعاره از حبس یا حک کردن باشه سیاه بودنش باید خاطرات یا حالا شخصیت تاریک توی دیوار سفید باشه دیوار فک کنم استعاره از خاطره هست ،( دیوار خاطره )نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كل شعرو ول كردي چسبيدي پيس پيس اولش؟ (sm77)
من از فکرت بیرون نمیرم داره کلی برف میاد قد یه بارون بهاری دستتو بکن قاب سریعتر ..
اینو میگه
دیوار باید صحنه نمایش باشه فک کنم