من با کمال میل رو به گلوله ام (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
من با کمال میل رو به گلوله ام (sm88)
نابوده نباشی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چَش چَش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلاااااام
من برگشتم!
خوبید؟؟؟
من که دلم برای همه شما تنگ شده بود شما رونمیدونم!
یه هفته غیبت داشتم اتفاقات خاص فروم چی بوده؟؟؟
حرکت از نو (sm25) بازم به توصیه صابر خان پیش از ارسال متن های طولانی از اونها کپی بگیریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل خاصی نداره احترام کاذبِ (sm2)
کجایی تو؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی (sm127)
سلام سفر بودم تازه الان رسیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بیام یه سری بزنم بعد برم استراحت کنم
چشت بی بلا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دادا ، خوش برگشتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم دلتنگ گرمای وجودت بودیم (sm10)
فرومو خبر نرم ولی اینجا امن و امان بوده
دروغ نگو اعتراف کن باهام قَری (sm70)نقل قول:
آتشی در سینه دارم جای دل ... (sm50)
هر قدیسی گذشته ای،
و هر گنهکاری آینده ای دارد!
- اسکار وایلد
من که با هر داغ پیدا ساختم
سوختم از داغ ناپیدای دل (sm81)