هي به دختره ميگفتم آبجي..
دختره برگشته ميگه چرا همش بهم ميگي آبجي؟
ميگم خب من آجي ندارم تو بشو آجيم
دختره ميگه:
تو زنم نداري چرا بهم نميگي خانومم؟؟؟؟؟؟؟؟
بی شوهری فشار اورده هار شدن
نمایش نسخه قابل چاپ
هي به دختره ميگفتم آبجي..
دختره برگشته ميگه چرا همش بهم ميگي آبجي؟
ميگم خب من آجي ندارم تو بشو آجيم
دختره ميگه:
تو زنم نداري چرا بهم نميگي خانومم؟؟؟؟؟؟؟؟
بی شوهری فشار اورده هار شدن
عکس العمل دخترا وقتی که استاد میگه میخواد تخته رو پاک کنه :| :| :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهره واقعی دخترا تو اینترنت پسرا زرنگ شین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت نداره ، کریو خوبه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسی زیبا بود (sm2)
یارو تو اتوبوس بوده یه بدحجاب از جلوش رد می شه
یارو می گه:لا اله الا الله
بغلی بهش می گه اینو ول کن دو تا آیه الکرسی صندلی عقب اند..
نمیدونم والا کریو من که خوب کار میکنه با اینکه قطعی داره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر ضایع شدن هم حدی داره!![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهای شمایی که پارک دوبل خانوما رو مسخره میکنید رو تردمیل رفتن خانوما رو دیدین!!!
دختر! مگه زوره؟!