تو به هر راهی بری، من ادامه میدمت
شادمهر (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو به هر راهی بری، من ادامه میدمت
شادمهر (sm127)
(sm50)
ای کوه پر غرور من سنگ صبور تو منم
ای لحطه ساز عاشقی عاشق با تو بودنم
ای همه وجود من، نبود تو = نبود من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حر ف عشق(sm127) میشه من میرم
آزادی
نمیدونم چرا هنوز یاد تو میافتم که با هر قطرهٔ
اشکت منم مثل تو آشفتم
نمیدونم چرا منم مثل تو بیتابم شبهأیی که تو بیداریی به یاد تو نمیخوابم
اون قدر گفتن که آزادی به مرگ ساده تن دادی شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم
منم همرنگ تو میشم سراغ عشقو میگیرم
که با هر قطرهٔ خونت منم مثل تو میمیرم!
پای حرف تو میمونم که امید رو به من دادی منم هم راه تو میشم به عشق صبح آزادی به عشق صبح آزادی
سکوتو میشکنیم اینبار بفهمن که هنوز هستی
با فریادت نشون میدی که از هیچی نمیترسی
داره آروم جون میده نسلی که مرگو فهمیده
نمیدونم چرا اما آزادی بوی خون میده
این هم صحبتهای شادمهر عزیز در مورد اهنگ ازادی که عینا براتون مینویسم
سلام.اول از دوستان تشکر میکنم برای اینکه صبر کردن همونطور که گفتی و امیدوارم آزادی رو دوست داشته باشن و خاطرات خوبی رو باهاش داشته باشن.همیشه سعی کردم سیاسی نخونم و همیشه عاشقانه خوندم اما آزادی رو به حدی دوست دارم که قانع شدم این کار رو ارائه کنم و انرژی مثبتی رو از طرف هموطنام بگیرم.امیدوارم آزادی رو عاشقانه زمزمه کنید.
شادمهر عقیلی
موفق باشید
سروش دادخواه رو هم گلیم باف معرفی کرد به شادمهر از بچه های نسل شادمهر بود
سروش دادخواه ترانه انتخابش معرکه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نشد چرا شادمهر دیگه باهاش کار نکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون زمان هم فرشباف هوای دوست اشناشو پیش شادمهر بیشتر داشت و امین ناسوتی و سروش دادخواه و... اینا همه اون زمون عضو نسل شادمهر بودن البته کارهاشون هم خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک من پیرهنتو تر کرده (sm74)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا اینو از همه اهنگاش بیشتر دوست دارم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرجا سخنی از قلب ساعتی هست لعنتی بر گلیم باف و اجدادش میفرستیم
با اینکه منم قبول دارم شامهر مثل گذشته انگیزه آهنگسازی و تنظیم نداره یا حداقل تو حسش نیست اما اینکه فرشباف بیاد به دست و پای شادمهر بیفته که تورو خدا خودت آهنگسازی و تنظیم کن و شادمهرم بگه نه و من فقط دوست دارم با وحید پویان و میلاد هاشمی کار کنم کمی برام سواله ... اصلا گیریم که همین یکی دو تا آهنگی که شادمهر خودش میسازه به اصراره فرشبافه و قبول کنیم که این موضوع صحت داره پس چرا ترانه هارو فقط محرابی میگه ، شادمهر که ترانه سرا نبوده که بگیم فرشباف بگه تورو خدا خودت ترانه بگو اما شادمهر بگه من فقط با محرابی کار میکنم و امثال مونا برزویی هم باید حس و حال و انگیزه ترانه گفتن نداشته باشن یا چرا اون یکی آهنگایی که خودش نمیسازه رو فقط وحید پویان باید بسازه ،یا تو تنظیم مگه معین راهبر یا هومن نامداری یا ... چشونه؟ اصلا من میگم خودش آهنگاشو نسازه و قبوله اما اینهمه آهنگساز خوب تو مملکتمون داریم اگه شادمهر هم دوست داشته فقط با یه غیر نام آشنا کار کنه که با امثال قمیشی و ... اینا کار نکنه خوب میلاد بابایی و حسین قربانپور و .... هم نام آشنا نیستن و نه تنها شهرت اسطوره هامونو نداره بلکه به شهرت امثال افکاری و نیکان هم نرسیده .. یا وقتی شادمهر میتونسته آهنگ قلب ساعتی رو تنظیم کنه پس میتونسته آهنگ تنهاییهامو هم تنظیم کنه که اگه مشکلی باتنظیم کردن داشت استارت قلب ساعتی رو هم نمیزد ... اینا سوالایی که به ذهن آدم میاد (sm169)(sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه منم این سوالات هست جوابش هم ختم میشه ب گلیم بافنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همه این تفاسیر معلوم هست که گلیم باف هوای دوست و رفیقاش رو بیشتر از بقیه داره و اون ها رو برای همکاری با شادمهر معرفی کرده همیشه!! در صورتی که خیلی گزینه های مختلف داشته. شاید هم افراد دیگه میترسن با شادمهر کار کنن و بعد ممنوع الفعالیت بشن!
این ادم کلاشه داره به سود خودش فکر میکنه پس فردا با همین دو البوم میشه یکی از تهیه کننده های موسیقی داخلنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجت تنظیم جدیدی زد معین راهبر رو قلب ساعتی فرید ناصری هم ویدیوی خوبی ساخته براش
روزبه بمانی رکورد همکاری با خواننده های لس آنجلسی رو زده اما آلبوم جدیدش با صدای خودش بزودی توسط شرکت آوای هنر با عکس و اسم خودش قراره منتشر شه .. حتی اسم سعید زمانی هم با وجود همکاری با شادمهر قراره به عنوان تنظیم کننده رو لیبل آلبوم درج شه فقط اسم علیرضا افکاری درج نمیشه چون مهرداد تو مصاحبه اش به اون اتهام عامل نفوذی ج مهوری اسلامی زده بود و دولت هم برای اینکه خلاف حرفای مهرداد ثابت شه با این بدبخت برخورد جدی کردن ولی با اینحال اسمش رو آلبوم اخیر علی زندوکیلی درج شد وگرنه بقیه هنرمندا راحت هم با اونوریا همکاری میکنن و هم با اینوریا و کسی کاریشون نداره .. وحید پویانم استارت البوم جدیدش با صدای خودشو زده ... آهنگایی که با صدای خودش به صورت تک آهنگ منتشر کرده نزدیک به ده تا ترکه که همشونو شنیدمو به غیر از یکی دو تاشون بقیه اش چرت و پرت بوده شاید آهنگای جدیدترش با توجه به آهنگایی که برای شادمهر ساخته بهتر بشن من با تیکه از حرفاتون که میگین که گلیم باف هوای دوست و رفیقاش رو بیشتر از بقیه داره و اون ها رو برای همکاری با شادمهر معرفی کرده همیشه!! قبول دارم تو یکی از مصاحبه هاش که خیلی قدیمیه ازش پرسیدن چرا ترانه های ترانه مکرم و چند اسم دیگه رو آورده بودن به شادمهر نمیدین گفته بود فقط کلام مونا برزویی رو دوست دارم و اونموقع مونا برزویی و فرشباف رابطه بسیار خوبی با هم داشتن و الان ندارن و رابطشون عادی شده و از اونموقع دیگه شادمهرم با مونا برزویی همکاری نکرده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نخواستم از معین راهبر یا میلاد بابایی یا حسین قربانپور یا شهاب اکبری و هومن نامداری و غیره حمایت کنم و نمیخوام وحید پویان یا سعید زمانی رو بکوبم فقط حرفم اینه که اگه شادمهر حس آهنگسازی نداره و همین یکی دو تا آهنگم به اصرار فرشباف ساخته پس چرا بقیه آهنگایی که خودش نمیسازه فقط باید یه تیم سه نفره به صورت انحصاری باید براش بسازن و کسی حق ورود به این تیم رو نداره؟ با اینکه آهنگسازا و ترانه سراها و تنظیم کننده های بهتری هستن که میتونن جای شادمهر باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم خیلی دوست دارم اینو حسیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
نوازش و آزادی هم همینطور، فقط آینده خوب نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر آهنگ نمیسازه تا دیگه بهش انگ کاور بودن نچسبونن.تو یکی از کنسرتاش گفت متاسفم برای کسایی که نمیدونن کاور چیه بعد نظر میدن.(زمان ساخت موزیک ویدئو حس خوبیه)بعد از اون اگه دقت کرده باشید خیلی کم موزیک ساخت.انگیزه رو از شادمهر گرفتن.حالا همین ملت دارن خودشون رو میکشن تا شادمهر خودش موزیکاش رو بسازه.شادمهرم که لجبازززززززززززز...
تا بوده همین بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه های این فروم اون ادم ها نبودن همینجور فقط میخواین یه چیزی گفته باشین
اینکه چرا شادمهر داره با همین سه نفر کار میکنه فکر نمیکنم پاسخش سخت باشه هم مورد تایید شادمهر هستن هم باتوجه به تهیه کنندگی فرشباف کار با این سه نفر سودش واسه فرشباف شاید بیشتره.
مورد تایید شادمهر هستن چون حق انتخاب نداره و حتی با اینا هم به واسطه فرشباف آشنا شده و اگه فرشباف نبود همینا هم نبودن که شادمهر باهاشون همکاری کنه .. حتی ترانه سراهای قبلی هم با واسطه فرشباف با شادمهر همکاری میکردن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینم نقطه ضعفم بود (sm50)
چاووشی چه اسم هایی پیدا میکنه
ابراهیم
قراضه چین (sm128)
دقیقا. الان یه نفر بخواد یه کاری از داخل به شادمهر بفرسته باید از ف ی ل ت ر این اقا رد بشهنقل قول:
جو اینجا هیچ جوری از آلودگی در نمیاد
قرشباف تهیه کننده ی یراحی بوده از اولین آلبومش بعد میگن میخاد به واسطه 2 آلبوم شادمهر بشه تهیه کننده ی آلبومای داخل واقعا خنده داره
موفق باشین دوستان هی بشینید غر بزنید ولی شادمهر کار خودشو میکنه
سروش دادخواه امین ناسوتی پویا حسین خانی و اینا همه بچه های نسل شادمهر بودن وقتی چیزی نمیدونید از اونجاتون حرف نزنید برید همون قلب ساعتی رو گوش کنید و اتاقتون رو مرتب کنید خخخ
عاشق این آهنگم
همه چی عالیه .
نه خودم نه خدا ...(sm127)
خیلیا دوست دارن شبیه تو باشن
ببینَنِت از دور یا با تو تنهاشن
ای کاش وقتی چشماتو رو هم میذاری
آهنگی باشم که تو خیلی دوست داری
وقتی که بیداری آرومی انگاری
وقتی خوابی پیرهن من روته
مهم نیست چی میگن راجع به تو با من
دوسِت دارم به خودم مربوطه
نه خودم نه خدا کی میدونه کجا
تورو از تو میخوام با تموم وجودم
از صدا از سکوت تو شب برهوت
دنیا داغون شد باز حواسم به تو بود
وقتی که بیداری آرومی انگاری
وقتی خوابی پیرهن من روته
مهم نیست چی میگن راجع به تو با من
دوسِت دارم به خودم مربوطه