باشه ساسان جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه ساسان جان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان خداکنه فقط هر چی زودتر این مسخره بازی ها تموم بشه دیگه داره حالم بهم میخوره
درک مى کنم اما ب ک ي ر بگير بگذره(sm51)
بوى همکارى داريوش و حسن آقاى شماعى زاده مياد(sm19)
امير چطورى مى شه ويديوهاى سايت من و تو رو دان زد!؟ قبلا ى ترفندى مى زدى، الان يادم رف!!! @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی هم سازِ فرهنگِ شریف با صدایِ زیر و بم های بنان (sm50)
بنان و مرضیه (sm50)
موسیقی ای که مرضیه داشته ، الان رسیده به بهنام بانی و پازل بند (sm25)
کمپانی یِ ماهورِ جا کش رفته صدایِ بانو دل کش رو از کنارِ صدایِ بنان حذف کرده ، بعد اومده تبلیغ می کنه : آثارِ منتشر نه شده یِ استاد بنان (sm81)
البته این قضیه مالِ 3 ، 4 سال پیشه (sm74)
دو صدایی یِ بنان و دل کش (sm228)
ساسی ایران سل طرحِ نا محدود 3 ساعته رو حذف کرده !؟ (sm54)
- (sm50)
پسر الان دیدم..کلا بسته شبانه حذف شده(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم برای تغییر چیزی در بسته ها باشه وگرنه ایرانسل جا کش ب گا می ره (sm50)
با حذف بسته های پرطرفدار ماهانه و الانم حذف نامحدود گورخودشونو کندن!!
من که الان بیشتر از همراه اول استفاده می کنم شبانه
روحاني: با زيرساخت هاي شبكه هاي ارتباطي كاري خواهيم كرد تك تك شما با موبايلتان يك صدا و سيما باشيد
(sm3)
نشونه زوال و انحطاط ی جامعه فکاهی و مسخره رو نشون می ده!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گما ایرانسل پسر خوبیه از این حماقتا نمی کنه(sm120)
نقل قول:
پدر سوخته ها (sm3)
هم راه اوّل چه جوری یِ !؟ مودم جدا خریدی !؟ (sm51)
نقل قول:
این پیام رو الان گذاشتن !؟ (sm77)
نه مودمو آنلاک کردم و الان همراه اول و رایتل هم اوکیهنقل قول:
ایرانسل 1000تومن بسته می زنی از 2تا7صبح واسه خودت دانلود کن واسه خلوت باشه تا2و700مگ می ره اما الان اونم ریده نهایت 1و 500-600
آره تو اینستاگرامشون گذاشتن...عاقل هستن خودشونو ب گا نمی دن(sm59)نقل قول:
نقل قول:
چه جوری آن لاک کردی !؟ (sm51)
هم راه اوّل بسته یِ خوب چی داره !؟
نقل قول:
آموزشو تو نت گیر اوردم و مودم ب مودم طریقش فرق می کنه نمی دونم مودم شخمی تو چطوری می شه(sm51)
همراه اولو فقط شبانه می زنم و اونم ی پخی هس مث ایران سل اما خب شیلتر اینستاگرام برعکس ایرانسل نداره فعلا!!!
اینم لیست قیمتی...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل هم منو محدود کرده بی صفتا(sm172)
حالا دارم تحقیق می کنم که کجا بهتره
انصافا ظلمه ماهی 46تومن یا بعضی وقتا 68 تومن واسه سرویس نامحدودش ماهیانه پول بدم سر وب گردی فقط (نه دانلود) محدود شم و پشتبانشم صص شر جوابمو بده(sm50)
های وب فعلا مد نظرمه که اونم ریده این روزا!!!!
امیر جان الان لینک ویدیویی که دارم 5رقمی هست که جایگزین می کنم ارور می دهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رگ خشک بودن من(sm50)
قصه هر چیز خوری چون مست شدی هر چه بادا بادا (sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی لینک رو درست کپی نکرده بودم(sm10)
(sm50)
گر چه یک بی چراغِ شب گردم (sm50)
امیر بابت این آلبوم دمت گرم (sm127)(sm10).
میدونی من اینو کی گوش میکردم.
من 7 سال داشتم تو سگار فروشی داییم گوش میکردم اینا رو کاست بود اون موقع یادش به خیر واقعا حیف اون روزها.
ابراهیم گوش میکردم پوسترهای ترکیه را با ترس و لرز نگه میداشتیم
یـادش بخیـــر(sm50)
منم تعجب کردم و حتى کامنت دادم اما يکى گفت که مربوط به اهنگ بنفشه هست که قراره بزودى بياد، منم گفتم فرضا اهنگم باشه طرف عاقل و زخم خوردس، مى دونى بايد کى پخش کنه که اون ادم پ. خ داد که ترانه سراش منم و مربوط ب اهنگه!!!!! اما هون هک شدهنقل قول:
جالب اينجا هست که همه کامنتا ازش تعريف کردن و گفتن دمت گرم استاد که با ما هستى(sm50)
هرچی گشتم این کنسرت با کیفیت بالا گیر نیومد
رسول سلطان آثار خارجی(sm50)
(sm50)
کل روزنامه ها شده بزن و بکوب تخریب همدیگه
پته همدیگرو می ریزن رو آب
سخت ترین کار دنیا: پوشه بندی و مرتب کردن درایو های هاردت(sm50)