تو رو اون لحظه که دیدم به بهانه هام رسیدم... از تو تصویری کشیدم که اونو هیجا ندیدم... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو رو اون لحظه که دیدم به بهانه هام رسیدم... از تو تصویری کشیدم که اونو هیجا ندیدم... (sm50)
میکشدم می به چپنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکشدم دل به راست
رو که کشاکش خوش است
تو چه کشیدی بگو
آوای زمین - جان جانان
وقتی برای گريه کردن بايد از اين دنیا جدا شی
وقتی واسه آزاد بودن ، بايد اسير آدما شی
رضا صادقی
یک سلسله دیوانه افسون نگاه اونقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای غافل از ان جادو افسانه چه میدانی
هژیر مهر افروز - راهی به سوی فردا
یه کاری کن از این بیشتر نیوفتم تو غم آخر... نزار شمع حضور من یه شعله شه تو خاکستر...
روزای خوبی پشت این روزای من نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم احساسمو از دست دادم
میراث - مهدی یراحی
مرا ببوس... مرا ببوس... برای آخرین بار... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی که تنها بمونم با خودمنقل قول:
هیزم آتیش تنهایی شدم
من از این دنیا چی میخوام دو تا بال برای پرواز... برم تا روز تولد برسم به فصل آغاز...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبای لحظه های من دلت ازم شاکی نشه
رو چشم من قدم بزار تا دامنت خاکی نشه
عارف