(sm30) اشتغال زایی کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30) اشتغال زایی کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی به مرگ فکر میکنم
میدانم
باید به زندگی فکر کرد ..
وقتی به زندگی فکر میکنم
میدانم
چیز دیگری نیست
باید به تو فکر کنم ..
وقتی به تو فکر میکنم
نمیدانم
چه کنم ..
شهاب مقربین
(sm10)
دست به کار بشم بزنم به قلب آونگ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Vigen & Dariush-Tange Ghorobe(sm50)
اينو ميفرستي واسم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط EmranMusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتشار تکآهنگهای غیرمجاز از سوی خوانندگان جوان در شرایطی بهطور گسترده در فضای مجازی رخ میدهد که مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ساماندهی این وضع خبر میدهد و میگوید: خوانندگان از این به بعد میتوانند تکآهنگها و نماآهنگهای خود را برای گرفتن مجوز به این دفتر ارائه و در کمترین زمان ممکن نتیجه آن را هم دریافت کنند.
تکآهنگها و نماآهنگها تاکنون ساماندهی نشده بودند و فعالیت اهالی موسیقی در این حوزهها بدون هیچگونه نظارت قانونی انجام میشد. این در حالی است که پیروز ارجمند از ارائه راهکارهای قانونی برای این فعالیتها سخن میگوید: «تکآهنگها و نماآهنگها ظرفیتهایی هستند که میتوان در عرصه هنر موسیقی آنها را به کار گرفت و فضایی قانونی و سالم برای فعالیت آنها فراهم کرد.»
او میافزاید: «همانگونه که ما به آلبومها مجوز میدهیم، میتوانیم برای این فعالیتها هم بستری قانونی فراهم کرده و هنرمندان جوان را به فعالیت در این بستر دعوت کنیم.»
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم داش نوید (sm19)
امیر سیو کردم عکسو میگردم خبرشو میدم(sm29)
همچنان فرزاد فتاحی - گل سینه (sm50)
قلب من اسم تو رو جای خون فواره کرد
تا نزدیک تر به من شی از رگ گردنم ...
(sm50)
سینا نی(sm98)
اخرش این سوالو نمیپرسم و میمیرم(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپرس (sm120)
ظهر دیدمش خواستم بپرسم نتم قطع شد خدا نمیخواد جواب این سوالو بدونم 2 باره اینطوری میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظهر رفتی از دستت شاکی شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط کرد یه سوال در مورد یکی از اهنگای نامجو میخوام بپرسم این 2 ساله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بگو می خونه بعد افطار ج میده (sm120)نقل قول:
نه اکبر این سوال نباید جواب داده بشه(sm120)نقل قول:
اگه الان بگم یا نت اون قطع میشه یا یه بلایی سر یکیمون میاد تا نتونیم بخونیم(sm2)
نباید سوال بشه چه برسه به جواب (sm120)نقل قول:
اخر سوال رو من و جواب رو سینا با خودمون به گور میبریم(sm120)نقل قول:
نحسی از طرف نامجو بوده نه ما(sm120)
(sm79)(sm120)
(sm29)
(sm74) رحم نداره برزیل
اومده بترکونه لامصب
ست اول 25-21 بردیم (sm137)
(sm70)
(sm2) دو تا یار برزیل تعارف کردن توپ افتاد تو زمینشون
15-12 فعلا (sm137) هورا هورا
ست دوم 25-19 بردیم (sm137)
برزیل میخواد کاری کنه روسیه نیاد بالا
ست سوم باخت 23-25 (sm50) خو اخه چرا(sm1)
دمو دیگه ای هم اومده از شادمهر مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
28-26 (sm137)
بردیم اول شدیم تو گروه
بله بله - نفس بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه قبل از این علیرضانقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm98)
آره قبلش هم یکی اومده بود دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط alifarhad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی حواست نیست
وقتی حواست نیست صدای خود شادمهره
نفس بکش صدا شادمهر نیست
(sm118)فینال چی میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفقا ظاهرا عده ای سود جو با برنامه ریزی و نقشه قبلی به تعداد زیادی از اهنگای منتشر نشده ی شادمهر عقیلی که برای سال ها پیش هست و اکثرشون هم به صورت ماکت بوده و تنظیم و میکس و مستر نهایی نشده دسترسی پیدا کردند و هر شب یه تیکه از این اهنگها رو به عنوان دمو پخش میکنند. این اهنگها پروژه هایی بوده که شادمهر عقیلی قصد منتشر کردنشون رو نداشته در سالیان گذشته!
چیزی که واضحه اینه که قطعا خواسته ای از شادمهر عقیلی دارن و پخش این دمو ها هم یه جورایی تهدیده!
این وسط دموی دومی که پخش شده یه سری اسم هم به عنوان عوامل نوشته شده که تمامش دروغ و کلاهبرداریه
ترانه ی این دموی دوم "نفس" برای خانوم اسفند فرد هستش و ماکتی هم که میشنوید توسط خود شادمهر ساخته شده!
امیدوارم زودتر این قضیه ختم به خیر بشه
از تمام ادمین های سایت ها و صفحه های موزیک و همچنین از طرفداران شادمهر تقاضا میشه با توجه به خواست شادمهر برای جلوگیری از پخش این آهنگها از پخش کردن لینک به صورت عمومی خود داری کنند.
بوی توطئه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]