اگه منظورش البوم طرفدار نباشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه منظورش البوم طرفدار نباشه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومی که برای 2012 هستش جدید نیست اگه منظورش طرفدار بود میگفت آخرین آلبومم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون حرفا بودا فربد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه آلبومی که دو سال و نیم قبل منتشر شده رو میگن جدید ؟؟!!
این مصاحبه واسه چند ماهه پیشه حداقل ... واسه اون تور کنسرت رویای ما .... من اون موقع خونده بودمش .... همزمان با ابی هم یه همچین مصاحبه ای انجام شده بود .... اینکه گفته تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنم هم اهنگای البوم طرفدار منظورشه که اون موقع جدید بود (sm10) و البته اینکه الانم داره رو البوم و اهنگای جدید کار میکنه یه بحث دیگه ای هست (sm142)
دقیق نخوندی دوست عزیر(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اجرای کنسرت های مشترک با ابی، چه حال و هوایی داشتی؟
- خوب همکاری با ابی عزیز همیشه دوست داشتنی بوده وهست، بعد از تورهایی که باهم اجرا کردیم حتما باز هم این همکاری را در آینده ادامه خواهیم داد.
خب حاجی میگم که .... واسه اون تور هست .... من دقیق یادمه اینو خیلی وقت پیش خونده بودم ..... که حتی اون موقع هم خیلیا قبول نداشتن این مصاحبه رو تا اینکه مصاحبه با ابی رو هم پیدا کردن دوستان و فهمیدن واقعی و معتبر هست این مجله ..... در حال اجراهاشون بودن و ادامه داشت اون کنسرتا و اون تور .... بعد از چنتا کنسرتی که با ابی داشتن ، انجام شده این مصاحبه .... همکاری هم ادامه پیدا کرد و " یه دختر " اومد بیرون و شاید تو البومای ابی هم باز شادمهر باشه (sm19) حاجی من شما رو قبول دارم و سالهاست که میام اینجا و خبرای شما رو مخصوصا درباره شادمهر دنبال میکنم ولی اینو مطمئنم که قدیمی هست (sm10)نقل قول:
من قدیمی و جدیدش رو کاری ندارم ولی زمان زیادی از آخرین کنسرت تور رویای ما نمیگذره واین مصاحبه معلومه بعد از پایان تور انجام شده . اگه این مصاحبه مثلا اول تابستان هم انجام شده باشه ، نمیشه به آلبومی که دو سال پیش منتشر شده گفت جدید !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگم دقیق نمیخونی
شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود.
15 نوامبر که اولین کنسرته ، میشه 18 روز دیگه !!! میشه تو کنسرت آخر آبان 93 ، بیای آهنگ های البومی که دو سال و نیم ازش میگذره رو اجرا کنی و بگی آلبوم جدید ؟؟!!
دیدی حالا خودت دقیق نمیخونی ؟(sm128)نقل قول:
نوشته تو تور جدیدم البوم جدیدم رو اجرا میکنم .... اگه اینجوری باشه تا 18 روز دیگه به قول شما باید البوم بیاد دیگه ؟ اره ؟ یا اینکه تو کنسرت اهنگای البوم جدید رو اجرا میکنه و بعد تابستون البوم میاد ؟ خودتونم میدونید که البوم تا حداقل تابستون خبری نیست (sm128)
بعدشم همون بالا نوشته " که تور خود را آغاز کرده و در فلان جاها ادامه دارد ... "
واسه یه سال یا دو سال پیشه همین موقع هاست دقیقا این مصاحبه حاجی قبول کن :دی
من کاری به قدیمی بودن مصاحبه ندارمنقل قول:
گفته آهنگ های آلبوم جدیدم رو اجرا میکنم ، نگفته کِی آلبوم منتشر میشه که !!! اصن نگفته که تو کنسرت 18 روز دیگه آهنگ جدیدش رو اجرا میکنه ! تور جهانیه ، فعلا تو این دو ماه سه تا کنسرته و بعدش احتمالا سینگل جدید میاد . مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!!! این سینگل جدید هم تو آلبومه دیگه !!
خب چجوری میگید که کاری به قدیمی بودن ندارید در حالی که قدیمی بودنش همه چیرو مشخص میکنه(sm74) توو همون تیکه از مصاحبه که گذاشتید هم نوشته که تور جهانی خود را " آغاز کرده " و 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!! این یعنی که این مربوط به تور جدیدی نیست چون قبل از 15 نوامبر که الان هستیم توری در حال برگزاری نیست .... اگه تور جدیدی هم تو کار باشه باز منطقی نیست که 18 روز مونده به شروعش هیچ تبلیغی نه توو پیجش نه تو شبکه های ماهواره ای نشه !!!!!نقل قول:
مگه رابطه تو البوم جدید نیست ؟؟!! گفته آهنگ های آلبوم جدیدم پس رابطه و این سینگل که احتمالا کریسمس منتشر میشه ، جزیی از آلبومه ! نیست ؟؟ مگه فکر میکنی آلبوم چند تا تراک داره ؟؟ نهایت 9 تراک داشته باشه ( با توجه به آلبوم های قبلی میگم ) پس شادمهر این دو تراک از آلبوم جدیدش رو اجرا میکنه !!نقل قول:
یاد رفت بگم که آخرین کنسرت تور رویای ما نوامبر ( آبان ) پارسال بوده و این مصاحبه احتمالا بعد از آخرین کنسرت انجام شده
شادمهر هم تبلیغ زیادی واسه کنسرتاش نکرده و نمیکنه !! من که ندیدم تبلیغ زیادی انجام بده
مگه شادمهر شهریور تو آنتالیا کنسرت نداشت ؟؟ مگه همین چند هفته پیش کنسرت نداشت ؟؟
چرا چرا (sm59)
چه شده است عباس پاشایی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوکرتم بذار یبار از اول بریم جلو !!نقل قول:
در تور جدیدی که در پیش داری، آهنگ ها و ترانه های جدیدی اجرا می کنی؟
- در تور جدیدم که در سراسر دنیا خواهد بود آهنگهای آلبوم جدیدم و آهنگهای قدیمی را با تنظیم هایی مدرنتر اجرا خواهم کرد و برنامه ای متفاوت با آنچه تا امروز داشتیم ارایه خواهیم کرد
اینجا گفته در " تور جدیدم " که در سراسر دنیا خواهد بود اهنگ و البوم جدید رو اجرا میکنم !! پس یعنی باید توری در کار باشه ..... این از این
بعد تو همون مصاحبه نوشته :
شادمهر عقیلی خواننده، نوازنده و آهنگساز سرشناس و محبوب، تورجهانی خود را از امریکا آغاز کرده، توری که از 15 نوامبر در سیاتل، 29 نوامبر در هیوستن، 12 دسامبر در فنیکس و پس از آن در سانفرانسیسکو و سپس در نقاط دیگر جهان اجرا میشود...
اینجا هم میگه تور جهانی خود را آغاز کرده !!! اگه اغاز کرده باشه که باید الان چنتاش گذشته باشه دیگه غیر از اینه ؟ الان که خبری نیست از تور .... یه سال تقریبا از اخرین تور شادمهر و ابی میگذره ...... از اون طرف هم اگه 15 نوامبر ، 18 روز دیگه باشه به گفته ی شما باید یه تبلیغاتی شده باشه دیگه ؟ ما که هیچ تبلیغی ندیدیم ..... حالا تور هم نه ، همون یه کنسرت معمولی از چند ماه پیشش کلی تبلیغ میکنن براش ...... پس بازم منطقی نیست که بگیم توری در کار هست...
درباره رابطه و البوم حق با شماست و طبق روال گذشته اگه بره جلو همینجوری که شما میگید قراره البوم بیاد .... بحث این فرق داره با این مصاحبه
این مصاحبه و اینکه گفته البوم جدید منظورش البوم طرفدار ( که اون موقع که مصاحبه کرده جدید بوده ) و منظور از تور ، تور رویای ما هست .....
این مصاحبه بعد از اخرین کنسرت و تور نبوده ... چون اونجا نوشته 15 نوامبر در سیاتل و بقیه جاها ادامه داره !!!!(sm128)نقل قول:
دیگه پیجش یه خبر میده که حالا اگه تبلیغ زیادم نکنه
کنسرت عادی با تور خب فرق داره دیگه
تسلیم (sm119)نقل قول:
اما شادمهر داره رو آلبومش کار میکنه (sm59)
اقا شما بگو بد میگم من ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب نوکرتم من که از اول گفتم حرف شما رو قبول دارم و خیلی وقته دنبال میکنم اخبارات رو مخصوصا درباره شادمهر (sm81) ولی خب مصاحبه ربطی به البوم جدیدی که قراره بیاد نداره (sm2)(sm155)نقل قول:
شما هنوز این لس آنجلسی ها رو نشناختی(sm120) شهره هر هفته تو ترکیه کنسرت میزاره تو کاباره ها اسمشو گذاشته تور(sm2) اینا همش کلاس کاره . آخه آخرین کنسرت رویای ما نوامبر پارسال بود ، چطور تو دسامبر کنسرت برگزار کردن !!! دیدی شما دقیق نمیخونی(sm59)نقل قول:
من که خبر آلبوم شادمهر رو یه ماه پیش گفتم (sm70)نقل قول:
پارسا این مصاحبه رو گذاشت و منم دیدم نوشته آلبوم جدید واسه همین گفتم خبر آلبوم جدید
خوبه خودت میگی اخبار منو دنبال میکنی
کاباره و شهره و تور (sm2)(sm2)مشکل اینجاست که تاریخ نداره مصاحبش (sm2)نقل قول:
میدونم و منم همینجا شنیدم از شما و مطمئنم البوم جدید در کار هستنقل قول:
پارسا جان هم فک کنم از نسل شادمهر ور داشته این مصاحبه رو که یکی از بچه ها گذاشته اونجا .... همون اول مصاحبه هم زده " البوم حالم عوض میشه " حالا کلا بحث البوم نبودن حالم عوض میشه رو بیخیال شیم اگه جدیدتر بود مینوشت رابطه که ضایع تر نباشه (sm70)
شما میگی تاریخ نداره مصاحبه قبول ولی بازم میگم که توجه نمیکنی که آخرین کنسرت رویای ما نوامبر آبان پارسال بوده و اینجا نوشته تو دسامبر ( آذر ) (sm70) پس تور رویای ما نیست دیگه قبول کن دادانقل قول:
مصاحبه رو هم بیخیال شو (sm120)
اگه مصاحبه برا دو سال پیش باشه و منظورش آذر دو سال پیش چی ؟نقل قول:
18 روز دیگه من اینجا میام سر میزنم بهت حاجی (sm178)(sm128)
بازم داری حرف خودتو میزنی (sm98)نقل قول:
ببین که من اصلا با مصاحبه و تور و ... کار ندارم . شما میگی 18 روز دیگه !! مگه میشه یه سینگل که هنوز منتشر نشده رو بیان تو کنسرت اجرا کنن ؟؟!! در مورد لس آنجلسی ها رو میگم . داخلی ها این کار رو کردن
بیخیال شو (sm120)فعلا منظر سینگل جدید باشیم بهتره (sm176)
امیدوارم سینگل قبل آلبوم باشه
خدا خیرت بده منم که یه ساعته همینو میگم !!!!!نقل قول:
اره امیدوارم زودتر بیاد و بترکونه با یه ویدیوی شاخ (sm74)
اینو مطمئنم که رفتن برا فیلمبرداری(sm59)نقل قول:
خدا کنه کارگردانش الک کارتیو (sm3) نباشه فقط
اخ اخ چه حالی میده این خبرا به ادم (sm128)نقل قول:
وقتی سینارت به اون باحالیه خریته رفتن سراغ الک کارتیو یا حتی کردونی .... هر چند تقدیر ویدیوی خوبی بود .... بستگی داره شادمهر چقد شل کنه سر کیسه رو و چقد بخواد خرج کنه واسه ویدیو(sm128)
جدیداّ زیاد خرج نمیکنن ، چون از نظر مالی مشکل دارن ولی آرمین همیشه از شادمهر حمایت کرده و رفیق فابریکشه(sm120)نقل قول:
رابطه که ایدش بد نبود و در عین حال که کم خرج بود ولی خوب بود
اگه ایران بودن ...نقل قول:
خدایی چقد همه چی متفاوت میشد
البته نه زیر سایه ی ارشاد .... همون ازادی اونور ولی تو خاک خودمون ...
اگه تو ایران بود ، دسترسی به ترانه سرا راحت بود و هر چیزی رو نمیخوند . راحت میتونست هردو سال ، یه البوم بده(sm172)نقل قول:
اصن به جز ترانه سرا بقیه چیزاشم راحت تر بود ..... هرچیزی که میخواست هم بیشتر بود هم راحت تر میتونست گیر بیاره ..... کمپانی ها هم وضعشون بهتر بود .... مثلا همون آونگی که رو به ورشکستگی میره اگه داخل بود خیلی وضعش فرق میکرد ....نقل قول:
آره ! الان مشکل لس انجلسی ها همین شرکت پخشهنقل قول:
شادمهر و کم میشناسی(sm120)نقل قول:
یه کنسرت 4 سال بعد آهنگ عادت داره موقع اجرا میگه یه اهنگ جدیدتر براتون اجرا کنم(sm178)
(sm2)نقل قول:
شادمهر است دیگر (sm120) گاهی اوقات جو گیر میشه (sm120)
منتظر خبرهای خوش از البوم و البته بازگشت شادمهر به سبک کارهای خودش مخصوصا اسلو هستیم(sm174)
هوای خانه چه دلگیر میشود گاهی
ازین زمانه دلم سیر میشود گاهی(sm50)
مبر زموی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی
(sm50)
(sm50)