ooooooooooooooooنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ooooooooooooooooنقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
- (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چطوری ؟ (sm10)بیداری ؟
سلام تو خوبی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خوابم
توی تو تلگرام پیام میفرستی برام؟
مگه تو تلگرامم داری ؟ ن بابا تلگرامم کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن تلگرام تورو ندارم که (sm70)
خخخخخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت فهمیدی چی میگی؟
نداری یا داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!(sm2)
هم دارم هم ندارمنقل قول:
یعنی نصب که هست ولی استفاده ندارم (sm120)
شمارتو پخ کننقل قول:
زنده باشی ! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی بابک جان نرم افزار تبدیل خوب داری بدون افت کیفیت ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا فایل ویدئو vmv HD رو تبدیل کنم به MP4
خودم ازین استفاده دارم بدک نیست ولی یه خورده از کیفیت کم میکنه البته بیت ریت شو هم تنظیم میکنم
Xilisoft Video Converter Ultimate
[QUOTE=MusicVA;520819]همینم خوبه دمت گرمنقل قول:
[QUOTE=MusicVA;520822]اولش یه خورده گیج شدم (sm59)نقل قول:
نمیدونم والا فک کنم همین جور باشه که تو میگی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیست دلت خوش شبتم پرستاره (sm127)
- (sm50)
سلام
سلام
ریدی.عکس پسر بزار.اینهمه تلاش من ینی بیهوده بوده(sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ یه خوشگلش رو بده تا بذارم(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علما بین این دو عکس اختلاف پیدا کردن.ولی گفتن دومی جایز نیس(sm120)
انجام شد(sm51)
حالا فقط مونده هادی رو از راه بدر کنم(sm51)
خخخخخ حیف درگیر خدمتم وگرنه میومدم کمکت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که به این نظام طخمی خدمت نمیکنم.(sm51)
3ماه فقط میرم اموزشی.سخت یاد میگیرم.(sm51)
3سال دارم میخورمو میخابم.(sm2)
نقل قول:
شما 2 تا عجب رویی دارین والا (sm2)نقل قول:
فک کنم خیلی وقته دست به *** نشدم وقتشه شلوارتون پیاده شه یه دل سیر کرده بشین تا دیگه توهم و فکر و خیال منفی از سرتون بره بیرون (sm30)(sm30)(sm30)
(sm2)
خوشبحالت(sm2)نقل قول:
دیوث اول تو بکش پایین(sm2)نقل قول:
زرشک (sm179)نقل قول:
تو یکی که اصن حرفشو نزن که 3 ماه روش بودی آموزشات لازمه رو هم قشنگ روت پیاده کردم (sm2)
زرشک پلو با مرغ خوردم وقتی که تو رو به گایش دادم از آنجا فارغ الک.ون شدی(sm2)نقل قول:
10 ساعت فک کردی که اینو بگی !!!نقل قول:
والا تا اونجایی که من اطلاع دارم شما لیسانس داری من حتی یه دیپلمم ندارم
بعدشم زرشک پلو با مرغ رو به اونایی میدن که بیشتر دردو تحمل میکنن توام که شکمتو همیشه به *** ترجیح میدی (sm2)
خوردی حالا حتما دوغشم خیلی سخت بود رنگشم مایل به توسی کمرنگ که همون میشه آب منی نوش جانت گوارای وجودت (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
چی میگی تو واس خودت داشتم موزیک ویدیو میدیدم فکر نکردم که!
فکر کنم خواب زیاد میبینی تو بیشتر زیر بودی عزیزم(sm2)
(sm70)نقل قول:
حیف که حال و حوصله ندارم وگرنه یه کل کل حسابی باهات میکردم(sm2)نقل قول:
این ویدیو ارش.تراک جدیده؟.یا از البوم قبلیه.ویدیوش رو داده؟
- (sm50)
درود
حالا که برجام هم تموم شد فکر نکنم دیگه موزیک بارانو ***** کنن(sm51)
- (sm50)
وقتی تنهایمو دیدی(sm74)
ک.یرم تو خدمت سلام(sm2)