آهان پس من سنم رفته بالا بی ادب شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان پس من سنم رفته بالا بی ادب شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خوبه.. هر سال تو کورس قهرمانی باشی ولی همیشه نه اول بشی نه دوم.. یوقتایی هم پنجم بشی(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد کجایی کل کل کنی دهن کیسه کشای بی افتخارو سرویس کنی (sm2)
مگه غیر اینه >؟(sm2) خو مهم بود که استقلال قهرمان شه چه بهتر که یه ورژن شهرستانی استقلال که قشنگ بازی میکرد بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفداراش الان دارن از دیوار ویسی بالا میرن ، یه روز علی منصور یه روز پرگیس یه روز ویسی فقط نمیدونم چرا از دست کل مرغی ارامش ندارن هیچوقت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال قضیه تراکتور پیش اومد این استقلالیا بعد باختشون به پرسپولیس از لونه موش در اومدن.. امسالم قهرمانی اس خوزستان... یکی نیست بگه خودتون چه گهی شدین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]قول داده بود نزاره تیم بین سه تا مدعی چهارم شه.(sm2)
یه چیزی رو توجه کردین ؟ تنها طرفدارای لُنگ هستن که بعد قهرمان نشدن عین خیالشونم نیست (sm2) عادت کردن دیگه (sm2)