موهام سفید شده
رفتم از ته زدمش که سفیدی هاشو نبینم
(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
موهام سفید شده
رفتم از ته زدمش که سفیدی هاشو نبینم
(sm25)
مخشات تموم شد مگه که رفتی سفر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسیدنت بخیر
برو استراحت کن اینجا خبری نیست (sm10)
بَ رَ بَ بَ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مخشام هنوز تموم نشده! حوصلشون رو نداشتم ! بیخیالنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا خداحافظ همگی
(sm138)(sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارکی سرتو بکن تو تشت واجبی (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تا کچلی وخی برو خدمت ببینم (sm56)
نقل قول:
من سه سال پیش خدمتم تموم شد
(sm77)نقل قول:
? Whatنقل قول: