(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
یه چندباری گوش دادم همچنان ترجیح میدم همون دزیره رو گوش بدم(sm2)
احتمالا کروات میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی به غیر از تو مهم نبود برام ... (sm50)
(sm50)
"کاور یه شاخه نیلوفر سال86 محسن چاوشی تقلیدی از کاور زمستون دنیا سال95 مجتبی رنجبر بوده است "
اثبات این قضیه و بسیاری از معجزات دیگر در را در این فیلم ببینید...
✔️مجتبی رنجبر نمیخواهد در جلوی تلویزیون ظاهر شود....حتی تصویرش را بر کاور ها نمیزند و اینها هیچ ارتباطی با محسن چاوشی ندارد
✔️البته روی کاوری که طراحی نشده بود عکسش را زده بودند....!!
✔️چشمه طوسی محسن چاوشی کپی برداری از آثار ماست
✔️محسن چاوشی از اهنگ پاییز تقلید کرد
✔️ما کاور یک شاخه نیلوفر را تقلید نکردیم...این کار را طرفداران انجام دادند و حرفه ای بودن آن به دلیل تبحر طرفداران در طراحی کاور است
✔️امیر بی گزند را عمدا تقلید کردیم اما تقلیدی در کار نبود...
✔️چاوشی ضعیف تر بودن اهنگش را اثبات کرد
✔️کاور آیت الکرسی امیر بی گزند اتفاقی شبیه شد
✔️چاوشی بخاطر ما 10 خرداد آلبومش را منتشر نکرد
✔️شهرت بی نظیر کبیری قبل از ورود چاوشی
✔️تقلید محسن چاوشی از سیاوش قمیشی
✔️افشاگری از کارهای محسن چاوشی
فیلمش حجمش زیاده سینجول میاد میزاره(sm2)
از کدوم خاطره برگشتی به من
که دوباره از تــــــــو رویایی شدم
همه ی دنیا نمی دیدن منو
من کنار تــــــــو تماشایی شدم
از کدوم پنچره می تابی به شب ؟!
که شبونه با تــــــــو خلوت می کنم
من خدارو هرشب این ثانیه ها
به تماشای تــــــــو دعوت می کنم
تــــــــو هوایی که برای یک نفس
خودم و از تــــــــو جدا نمی کنم
تــــــــو برای من خودِ غرورمی
من غرورمو رها نمی کنم
تا به اعجاز تــــــــو تکیه می کنم
شکل آغوش تــــــــو می گیره تنم
اون کسی که پیش چشم یک جهان
به رسالت تــــــــو تن میده منم
تو هوایی که برای یک نفس
خودم و از تــــــــو جدا نمی کنم
تو برای من خودِ غرورمی
من غرورمو رها نمی کنم
(sm50)
برو ادامه بده (sm176)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده ست این آهنگ برین گوش بدین (sm50)
از کدوم خاطره برگشتی به من
که دوباره از تــــــــو رویایی شدم
همه ی دنیا نمی دیدن منو
من کنار تــــــــو تماشایی شدم
(sm88)
امیدوارم آلبوم بعدی رو فقط ترک هایی شبیه آخرین اتوبوس و تریاق و شاه مقصود و... از این دست کار ها تشکیل بدن و و ریزش مخاطب به شیر محسن هم نباشه (sm176)(sm132)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی پوریا آخرین نقلی که گرفتی یادم رفت جواب بدم:
1-هر چی که بهت گفتم نظر اهل فن بود وگرنه من حتی اونارم قافیه نمیدونم.خواستی توضیح میدم.(sm120)
2-اون شعر آذر هم قافیه نداشت و اون دوتا ردیف بودن.(sm120)
تراک 3 آلبوم اعجاز (sm50)
غلط کردی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف باید کرد که تا قبل امیرِ بی گزند هیچکدوم از آلبومای محسن چنین حال و هوایی رو نداشته
اینه قدرتِ چاوشی که بعد از ده سال هنوز یه حسِ تازه میده به مخاطبش
(sm50)
از سکه افتاده بابا (sm50)
اقا علت اینکه دی وی دی رایتر کن رایت میکنه چیه؟
کسی اطلاعات داره بگه
می گفت ده سال، هر روز
راه دوا خونه هارو
ترک موتور گریه کرد
از سر چاله میدون
تا این سر توپخونه
با توپ پر گریه کرده
(sm74)
می رفت و می گفت: پشت
لبخند سه در چهارم
قسط عقب مونده دارم
می گفت از من گذشته
می رفت و می گفت: امشب
مهمون ناخونده دارم
(sm81)
چه سوالایی میپرسی ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیوث سرعت دورشو زیاد کن بزن 16x
از من میشنوی همین خوبه آخه زودم به درد نمیخوره کند باشه ماندگاری سیدی بالاتره (sm120)
ولی 16 خوبه
خفه بابا فکر کردی مثل تو اسکولمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سرعت نیست یه مرگه دیشه
برای رایت بازی 16 غلط کردننقل قول:
همه رو با 8
3تا رایترا 8 دقیقه میزنه
چهارمی 20 دقیقه طول میکشه
توی ابلح روزی 100 تا سیدی رایت میکنی میخوای خرابم نشه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدومش کند میزنه ؟ ایسوس یا اچ پی ؟
اُپتیک رو عوض کن
شدیدا تایید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه آخرین آلبوم محسن بهترینشه (sm50)
یاران ویندوزتو عوض کن(sm2)
می تونی درست کنی هندزفری رو ؟؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار سختی نیست اگه اونجا کسی نیست بفرستش بیاد برات ردیفش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز کونتو عوض کنم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول نمیدما باید مجانی درستش کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوپتیک چی هست؟نقل قول:
هر که بر ما می رسد گوید که یارت یار نیست
ناز عشقش را مکش زیرا که یارت یار نیست
از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب!!!
دردمند عشقم و درمان به جز دیدار نیست
ناخدا در کشتی ما گر نمی باشی مباش
تا خدا در کار باشد ناخدا را کار نیست
مطربا تا کی مخالف میزنی این چنگ را
یا که من مست شرابم یا که تارت تار نیست!!
(sm50)(sm81)
منم بهت نگفتم بشمار پول بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) دست بهش بزنی جیغ میزنماااا(sm2)نقل قول:
آدرس رو پخ کن برام ای شکر سپید من (sm2)نقل قول: