بغض دارم بغض (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
بغض دارم بغض (sm172)
ملی حالا نمیخواد بریزی رو دایره بیخیال (sm2)
یکی از مشکلات فروم ها اینه که سن و قیافه خیلی ها مشخص نیست من چند روز پیش فیس بوک ملیحه رو دیدم کلی خجالت شدم فکر میکردم بچه مدرسه ایه اوایل (sm54)
حالا...(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست میدم به دست تو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)..مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)..مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل داش آکل که برق چشم یک دختر به بادش داده باشد (sm50)
من ترجیح میدم کسی و نبینم چون رابطه ی دوستانه محطاط میشه و از گفت و گوی محتطانه بدم میاد (sm70)نقل قول:
محطتاط محتاط چجوری مینویسن همون
از تصوير دنيايي كه بي تو جاي من نيست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پسر بدی نیستم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد منُ اد كننقل قول:
کجاست ای یار اغوش تونقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادی کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه فکر کردی بچه مدرسه ایم واسه یه دختر خیلی خوبه..سن و این حرفا(sm59)نقل قول:
مثل ایمانی که کفر شخص پیغمبر به بادش داده باشد (sm50)
ممنوننقل قول:
پرده بر پنجره انداز مبادا که تو را . . .
ا جز فرندام نیستی که (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پی ام بده فامیلیت یادم نیست
لازم نيستنقل قول:
فقط خواستم ببينم يوزمُ ميدوني يا نه كه خيالم راحت شد (sm120)
محسن هر چی میگذره حنجرش بازتر میشه(sm50)
(sm172)(sm27)نقل قول:
بابا چرا لوس میکنی خودتو من همه بارانارو داشتم ، سر قضیه اسم و چند مورد دیگه کلا فرندام پرید الان فقط چندتاشونو دارم اوناییم که نمیشناسم ادد ننمیکنمنقل قول:
تو یوزرت چی بود خوب (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميتونم اجراي زير بيد بي مجنون و زير ِ شرُ شرُ ِ بارون رو هضم كنم
over the hills and far away
تجربه نشون داده تیکه ناهضم در طول زمان جوری هضم میشن که گیر میکنه تو گلو(sm54)نقل قول:
نميشه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طول زمان..بذار بگذره..اهنگای محسن همیشه اولش ادمو متعجب میکنه(sm25)نقل قول:
یوسف خیلی خوبه (sm50)
یه جوری میبرد تو اهنگ که انگار واقعا گم شدی (sm172)
از همون اول دوسش داشتم (sm50)
باید کیفیت اورجینال شنید بعد حرف زد (sm50)
از نظر من شعرش بده بقیش خوبه البته تنظیمش الان ظاهرا ساده به نظر میاد ولی یه صداهایی خیلی آروم توش شنیده میشه که اگه نسخه اصلی بیاد به نظرم تنظیم هم خودشو نشون میده
اين شر شر نميچرخه توو دهنش انگار
يه جوريه
تنظيم خيلي خوبه
ببينيد كي بهتون گفتم (sm120)
(sm169)
بعضیا ر رو نمیتونن قشنگ تو برخی کلمات درست بیان کنن یکی خود من
اصن شر شر رفته رو اعصابم (sm3)
خو نشين زير شر شر بارون (sm2) نميخوندي اينو چي ميشد
مگه تو هم زبون شیرینی؟؟ (sm120)
چطوری مهندس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]