با سلام
الان از استادیوم میام!
خاک بر سر من که رفتم !
خداحافظ فعلا
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
الان از استادیوم میام!
خاک بر سر من که رفتم !
خداحافظ فعلا
منم بزنم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس وقتی همش اومد من دانلود میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که نه سایت میاد نه گوشیشُ برمیداره نه اس میده (sm2)نقل قول:
بیــــــــــا... بیــــــــــا بکش خلاصُم کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اولشم بودجه رو روی تخم مرغ و نون و پنیر و اینا بسته بودم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من 4ساله که هیچ سفری نرفتمنقل قول:
آره بالام جان خودشِ عکسشم فرستاد که!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط B A H M A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا به دیرباوری مبتلا شدن (sm70)نقل قول:
خب داره میگه جدید اومده!!!نقل قول:
ولی من وقتُ تلف نمیکنم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا لاشی بازیاشونُ دارن خیالت راحت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلند بگو ایشالا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل های قدیمیش بیژن بیرنگ داشت (sm120)نقل قول:
خیالت راحت کپی برداری محضِ از روی نسخه اصلی (sm25)
دقیقا منم به عشق هادی میخوام ببینم خیلی باحالِ (sm127)نقل قول:
بازی کی با کی بود؟ یه عده بی فرهنگ مترو رو گذاشته بودن روی سرشون ایستگاه ورزشگاه پیاده شدن... تو قاطی جمعیت نبودی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد معتمدی ... (sm50)
پس نظری ندارم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس نظر نده... آرام (sm2)نقل قول:
هیچی مث اصلیش نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو میومد مث بز میخورد جلو صاب خونه میگفت عالی درجه یک از اون ور میرف تو اتاق چنان زیراب طرفو میزد که طرف تا چن سال نمیتونست پاشه(sm2)
مث همیشه(sm25)
اصن انقدر که من و تو تفاهم داریم عمه ت و شوهر عمه ت ندارن(sm2)
ارام با کی بوووودی (sm2)نقل قول:
بازی نفت و الاهلی امارات بودنقل قول:
نه من ماشین برده بودم!
امروز استادیوم عجیب بود!
به قول تو بی فرهنگاش بیشتر بودن!
بازی قبلی نفت رو که رفته بودم اینطوری نبود خداییش تماشاگرا خوب بودن خیلی ها دختر بچه آورده بودن و همه تماشاگرا هم رعایت میکردن ولی این سری(sm25)
عکسی از بهشت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغ دلم تازه شد / روح الله ...
کلا اخلاق سگی میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو را برات بوسه فرستادم.. هرچند بندر انزلی رو خواب بودم اما از رشت برات فرستادم(sm2)
یعنی از 12 ساعت ، 10 ساعتش بارون میزد(sm120)اینجام که خیلی سرده ..دارم یخ میزنم(sm120)
مهمون قلبتم دیگه(sm120)(sm127)
مردک مگه پریودی که خلقای مختلف رو نشون میدی(sm2)نقل قول:
شوهرعمه عزیزم (sm19)(sm70)نقل قول:
با اکبر جوجه اصلی (sm2)نقل قول:
حالا بردیم یا...؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm74)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه کـ*ـسخلی که منو تگ میکنی فقط میخندی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
Glory Glory Man United (sm127)
لطف کردین..خیلی هم خوب..با تشکر(sm93)نقل قول:
(sm2)اینو باید صابر بزنه پُست اول (sm120)نقل قول:
بیخیال ! پیشنهاد احمقانه ای بود (sm25) به قول خودت کسی هم نمیاد (sm120) به قول خودم روابط در همین حد نت بمونه کافیهنقل قول:
مال خودت (sm120) عین بادیگاردا میشی (sm2)
همه شهریوریا (sm111)(sm120) هفته دولت این وسط چی میگه (sm2)نقل قول:
اصن خارجی ها میگن آگوستیا خیلی ادمای خوبی هستن علی الخصوص اینایی که اواخر آگوست به دنیا اومدن (sm2)
بزار شاهین جان روشنت کنمنقل قول:
نوید میاد شریعتی ، مادر جان میره گاندی تو هم دانشجو ، خوب تا اینجا که روشنه ؟ وقتی نوید میره شریعتی مادر جان میره گاندی تو هم دانشجو منم میام خونه بابام ونک ، وقتی نوید بره گاندی مادرجان میره شریعتی تو بیا ونک منم میرم پارک دانشجو ( البته با اجازه ی منزل (sm2)) من میام پیش نوید تو برو گاندی مادر جان میاد ونک من میرم شریعتی نوید میاد میدون قدس تو بپیچ ولیعصر مادر جان و منم گاندی میدون ونک ! نوید میاد سمت ما تو هم بپیچ سمت ما ، نهایت وقتی بری شریعتی میای سمت گاندی میدون ونک ما رو میبینی
یِستِردی؟
حالا بگو من این وسط چیکار میکنم (sm2)
میگم این دهه هفتادی ها کتک لازم دارن ، باز بگید نه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف از تولید این محصول چه بوده است ؟ (sm120) آیا ذهن منحرفی دارید ؟ (sm2)
خیار چنبر 88 سانتیمتری
گرامی این محصول را به قطر 50سانتیمتر پرورش داده است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان فردوس دلیل رشد این خیار چنبر را استفاده از کود حیوانی و آب و خاک مناسب ( کود حیوانی استفاده کنید (sm2) ) عنوان کرد.
آره آره کاملا گرفتم اینی که تو میگی آخر آخرش به میدون شوش میخوره وعده ی ما میدون شوشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باختیم دیگه!نقل قول:
خاک بر سر من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط B A H M A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
طفلي فكر نميكرد انقدر برنامه ريزيت جدي باشه (sm2)نقل قول:
بسيار هم غذاي مقوي و سالمي هست فقط چشماتو ببند و فكر كن اكبر جوجه ميخوري(sm2)
ميترسم هر قسمت رو كه ميبينن هم بگن اين جديدِ يا اكبر عبدي(sm30)(sm30)(sm30)
اي كوفت هيچي ديگه سوژه افتاد دست تو و مجي (sm2)نقل قول:
[QUOTE=ehsan1361;458694](sm2)اینو باید صابر بزنه پُست اول (sm120)
كوفت (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوونه رو ببينا (sm30) حكايت ما سه تا رو كجا ميبرين شد(sm2)
سلااااااااااااااااااااااا اام (sm127)
سلااااام مامی!
شهاب مظفري _ نترسونم(sm50)
نترسونم منو ای راحته جونم نترسونم
منو تو آتیشه قهرت نسوزونم نترسونم
که جاتو تو دلم هیچکس نمیگیره نترسونم
که بی تو قلبم من از زندگی سیره نترسونم
نگو از پیش من میری نگو قصد سفر داری
نگو از عشق من سیری نگو اینجا نمیمونی نترسونم
بمون با من که با تو زنده میمونم نترسونم
بذار پیشت بمونم آخه از عشقه تو من عمریه مجنونم
نترسونم نترسونم♫♫♫♫♫♫
♫♫♫♫♫♫نرو دستاتو میبوسم بمون خونه م که میدونم
همه روزایه خوبو برمیگردونم یه دیوونم
که جاتو تو دلم هیچکس نمیگ[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ره نترسونم
که بی تو قلبه من از زندگی سیره نترسونم نترسونم
بمون با من که با تو زنده میمونم نترسونم
بذار پیشت بمونم آخه از عشقه تو من عمریه مجنونم
نترسونم نترسونم
نترسونم نترسونم نترسونم نترسونم
نقل قول:
سلام به روي ماهت شاهين جان (sm127)
خواهش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری پیشنهاد خردمندانه ای بود (sm134) حرف من همون "به قول خودتِ"... البته نه همه ی روابط... مثلا نشست و برخاست با من خیلی هم در رشد و کمال شخصیتت موثرِ (sm2)نقل قول:
(sm120)
هفته ی دولت دیگه... اون دولت نه... اون دولت (sm2)
اتفاقا اینُ که درمورد اپریل میگن (sm70)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
دور از جونت... (sm25)نقل قول:
خودش کلی اصرار کرد منم از ترس آبروم که فردا چو نندازه منم نامردم برنامه ریختم... صابر داداش اگه پشیمون شدی بگو نیام (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نگران نباش عینک دودی خفنمُ میزنم عکس اکبر جوجه اصلی میزنم روش (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مجتبیِ آرام کوفت رو با تو بودا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
تا نقل یکی مونده به آخر خوب اومدی آخرشُ خراب کردی امضاتُ زدیا (sm2)
سلام به روی ماه نشسته ـت تازه بیدار شدی؟ (sm120)نقل قول:
شورلت کامارو 2016 با گیربکس دستی برای شاهین (sm10) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]