- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
ضبطنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم از ماهواره ش کرده بودم
اگه پیدا کردم...........
(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مغازه ات تو چه مرحله ای هستش به صورت کامل راه افتاده؟
راه افتاده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی داداش راستی گفتی مغازه چی بود گوشی فروشی؟
این مصاحبه با محسن مخمل باف شدیدا توصیه میشه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت - نه ، تعمیرات و قطعات کامیپوترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد آدرس بده کامپوترمون به فنا رفت بیاریمش بدیم تعمیر کنی تهران هستی دیگه؟
اراک ...نقل قول:
میشه آدرس مغازه تو داشته باشم؟
- (sm50)
اراک - کرهرود - بلوار شهید کاظمی - جنب مسجد صاحب الزماننقل قول:
(sm50)
- (sm50)
ی چیزایی می گم دل می خواد(sm50)
احتمال مرورگر فایرفاکسم مشکل داره
میلیک عکس چورن استار زن بدم میتونی بگی اسمش چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
رسول جان شما آثاری از francisco Tarrega داری؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورت آثاری از ایشان که توسط دیگران نواخته شده؟ آلبوم خاصی مد نظرته؟
حواسم از خیال تو پرت نمی شود چرا
چرا همیشه پیش رومی ...
(sm50)
ببین چه بی تو بی منم
من از تو دل نمی کنم
مگر خودت به من بگویی
(sm50)
این مجموعه رو میخوای؟
Francisco Tarrega - Integral de Guitarra (David Russell) (2 CD)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم آثارى هست ک توسط ديگران نواخته شده هست...
کلا مجموع آثار ايشون چندتاست!؟ اگه فايل تورنتى هم باشه که جامع و کامل باشه ممنون مى شم بهم بدى.. من سرچ کردم پراکنده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون که 1909 فوت کرده و آثار جامع ایشون فکر نکنم جایی گیر بیاد. بهر حال سعی خودمو میکنم.
Francisco Tarrega - Guitar Music Preludios; Las Dos Hermanitas; Recuerdos de la Alhambra; Gran Vals - Mats Bergstrom - 2009
ممنونم رسول عزيز، خيلى تو زحمت ننداز خودتو(sm19)
خواهش میکنم. لینک این دو تا رو برات فرستادم.(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm27)
چه قدر ام شب سیگار کشیدم (sm50)
استاد شجریان هم آهنگِ " بویِ جویِ مولیان " رو اجرا کرده !؟ (sm29)
سالار عقیلی یِ دیوث بی خود می ره آهنگِ بانو مرضیه رو اجرا می کنه (sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلى... (sm50)
نقل قول:
نسخه یِ رسمی نه داره (sm74)
یادِ یارِ مهر بان آید همی (sm50)
ديوث حيا نمى کنه!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعرِ رودکی (sm50)
یادِ یارِ مهر بان آید همی (sm50)
صابر کدوم البومه که چند روزى قفلى روش! بنان و مرضيه!!!