(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)
هنوزم آدمی هست رُژِ لبش مشکی باشه (sm50)
محسن نامجو - بوسه های بی هوده
بیا آرام جانم
بیا ، بیا سرو روانم
بیا ، بیا روح و روانم
بیا ، بیا شیرین زبانم
رطب چیست ... (sm50)
(sm70)
ريدم به راستين بازار.... (sm98)
(sm98)اینترنال بگیر 3 ترا بیشتر به دردت میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد دستمزد بالای «محسن چاوشی» را به مهرجویی خالی از انصاف دانسته و بر نقش این کارگردان مطرح سینمای ایران برای مطرح شدن نام چاوشی تاکید کرده است.(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«من سعی کردهام هر چه در توان دارم و تا این لحظه یاد گرفتهام را در این آلبوم پیاده کنم. به نظرم مشارکت افراد سرشناس موسیقی جهان در این اثر، گواه بر پیشرفت موسیقی نزد مخاطب ایرانی است(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)