ریاضی اتفاقا خیلی درس شیرینیه .من دوسش دارم(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ریاضی اتفاقا خیلی درس شیرینیه .من دوسش دارم(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از رفیقامون با فوق لیسانسش الان داره تدریس میکنه اینقدر اذیتش میکنیم که نگو ! این اساتید رو باس بذاری تو جیبت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسیب شخص
با صدای شاهین
آن مرد که خوب بود و حامله میکرد ...(sm181)
اها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استادای زن یا خیلی خوب میشه ازشون نمره گرفت یا کلن باید بیخیال بشی هر چی با تجربه تر باشه بدتره (sm120)
منم بدم نمیومد ولی خیری ازش ندیدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه از نحوه ی درس دادنشون راضیم .نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اون ترم همه رو قیچی کرد من فقط سالم در رفتم (sm2)نقل قول:
مژگان جون (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوابتو دادم همینجا(sm176) ارتباط بیتی هست فقط کلمه ای حس کردم ازش خوشت اومده خواستی وارد شعر کنی
یه جاهاییش رو حذف کردم ، کامل رو الان تو پخ برات میفرستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]