آرامت بگیره خو ببین کاری نمیکنی اینم بن بشه (sm39) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آرامت بگیره خو ببین کاری نمیکنی اینم بن بشه (sm39) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی بهتر از این نمیشه زندگی زندگییییییییییییییینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز دیدار اومده عشق من از راه اومده
روز دیدار اومده عشق من از راه اومده
عشق من از راه اومده
خورشید روبرومه تاریکی تمومه
امروز اومد از راه اونی که آرزومه
آفتاب میدرخشه رو پستون بنفشه (sm25) (sm2)
شوق دیدن تو زندگی می بخشه
زندگی می بخشهههههههههه
جان خودم دیوانه شدم (sm2) پسرم داره یه سالش میشه ولی عقل من هنوز سر جاش نمیومده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتیجه : ازدواج نکنید آقا (sm2)نکن آقا نکن مثه من میشی دیوانه (sm2)
من اصلا بیخیال م ازدواج هم نمیکنم راحت (sm51)
عالیه بهترین کار دنیا اینه مجرد باشی(sm2)
الان من به خاطر اینکه خرج زن و بچه در بیارم از صبح ساعت 7 صبح میرم سر کار تا 11 شب (sm2)جنازه ای متحرک و البته دیوانه (sm2)
(sm1)
از عذاب با تو بودن در سکوت خود خرابم
نه صبورم و نه عاشق من تجسم عذابم
تو سراپا بی خیالی من همه تحمل درد!!
تو نفهمیدی چه دردی زانوی خستمو تا کرد ..
(sm50)
این ترانه رو برای من خونده دقیقا در وصف حال منه (sm81)
بهتره بدونی همه چی هم کار نمیشه (sm98) 7 تا 11 چه خبره .. مگه تا وقت اداری نیست ؟!نقل قول:
(sm138) به زندگی و تفریح تم برس .. وقت آزادم به خودت بده (sm120)
تو به قول خودت جمعه ها هم میری تو روزای عادی هم تا 11 شب والا من اینجوری دیگه ندیدم (sm179)
ای بابا ما گیرکردیم تو بدبختی ول کن هم نیست (sm3) وقت ادارای بره توش رنگی در بیاد (sm25)(sm2)نقل قول:
زندگی ینی همین باید جان دهی در راه رفاه حال خانه و خانواده (sm2)