مسئولیت که بهت میدن جمعه شنبه نمیشناسه منم سگ میشه در مواقع کاری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مسئولیت که بهت میدن جمعه شنبه نمیشناسه منم سگ میشه در مواقع کاری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا تو هم همش از درد مرد مینالی که (sm25) حال کن بابا پاشو برو بیرون یه زیبای روی را شکار کن ببر کافی شاپ لاس خشکه بزن (sm2) اونجا که من یکی از اس ترین کیس های دوران جهالیتمو دیدم خودتو گفتی کم نیست اونجا (sm120) به جا خودم چشم تو چشم بشو شهلا رو که تهه چشم زیبا روی حس کنی غم دنیا فراموشت میشه میگی خدا شکر سالمم چش شهلا رو میبینم(sm2)نقل قول:
من برم پی بدبختی
وقتی که خودت آسایش و امنیت نداشته باشی که دیگه فایده ای نداره .. باید خودتم تو رفاه باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که چیزی نمیدونم دقیق ولی تو یه سال هر روز تا شب بری همش کار کنی که دیگه چیزی ازت نمیمونه .. اصلا مگه میشه ؟ روز تعطیلم هست واسه استراحت خودت حالا شاید کم باشه ولی باید باشه نمیشه که نباشه
که چی بشه ؟ دل خوش میخواد .. پول میخواد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط flick [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشین میخواد که من ندارم اگه داشته بودمم دیگه حوصله این کارا رو ندارم همون 2 نفر تو زندگیم بوده وابستگی و عذابش فقط برام مونده واسه 7 پشتم بسه .
در حسرت دیدار تو آواره ترینم
هرچند که تا منزل تو فاصله ای نیست
(sm88)
علی زند وکیلی خواننده سنتوری 2 شده ..
نقل قول:
خا..
آهنگ معمولیه ..
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]