اونطوریام نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر باهاشون راه بیای باهات راه میان
نمایش نسخه قابل چاپ
اونطوریام نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nice girl [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر باهاشون راه بیای باهات راه میان
(sm14)من ضامن بقبه نیستم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تا حالا نرفتم(sm2)کلا 8 درس دارم 6 تاش استاداش زنن(sm2)خوبه رشتمون فنیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو که بد نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توأم رو بدون پیش زمینه آوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم شعر هم آهنگ با هم آماده شدن ، الان رفیقم گیر داده خودت بخون (sm2)
با این تفاسیر بعید بدونم تو داشنگاه چهره محبوبی باشین (sm14)نقل قول:
من ناراحت شدم ، چون یه درس دیگه میتونستم همون ترم باهاش بردارمنقل قول:
نقل قول:
(sm172) من یه درسی رو 20 گرفتم که روم نمیشه بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از انتخاب یه تحقیقی چیزی میکردی بد نبودا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه طمع نکن همونم از سرت زیاد بوده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]