ما به آلبومش بسیار امیدوتر شدیم
گمت کردم رابطه معروف حس خوبیه
4 تا از 11 تا نمره خوبی دارن
نمایش نسخه قابل چاپ
ما به آلبومش بسیار امیدوتر شدیم
گمت کردم رابطه معروف حس خوبیه
4 تا از 11 تا نمره خوبی دارن
الکی میگه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راضی هستی
نا پرهیزی کردی (sm70)
واقعا قشنگه آهنگ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
36 یا 63نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست بگو سن و سالتو بعدا گندش در میاد آبروت میره
تعجب کردم اول دوباره صدای گیتارشو شنیدم واسه همین راضیم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعداد و ارقام مهم نیست که (sm59)نقل قول:
توافق شده ولی شاه برنگشته که اینطوری میکنی .... فعلا همون سی دی البوم رو بیاره راضی هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگی که میثم ابراهیمی وسط سریال خوند جایی نزاشته بره دانلود؟
تا الان 4 تا ترک پخش شده ، 4 تای دیگه هم قبل البوم میده ... کلا 3 تا ترک جدید رو میخواد البوم کنه ؟؟؟نقل قول: