نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خلاصه شو گفتم چون آخرش ختم به اونه دیگه (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خلاصه شو گفتم چون آخرش ختم به اونه دیگه (sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابر فرض . . . (sm50)
چه قدر خاطر خواه داشتم . . . (sm19)
قرصهای ملایم داریم که اعتیاد آور نیستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی راحت هم با نظر دکتر طی 1-2 ماه میشه ترکشون کرد
پس انقدر کلی صحبت نکنین درباره قرص
قرص های خیلی قوی اصلا نیاز نداره صابر که تو اون حرفو زدی
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی و خشی بیاین آشتی تون بدم ! (sm176)
چونِ هم دیگه رو ماچ کنید ! (sm51)
(sm54)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزیزم حسرت نخور تو مگه چیزت از بقیه کمتره توام برو جلو نترس (sm59)
البته اینو بگم از دوست دختر چیزی نصیبت نمیشه زیاد بدتر میشیه آدم وابستگی پیدا میکنه دلتنگ میشه اینا همش عذاب آوره (sm50)
باید یکی رو گیر بیاری اهل دل باشه (sm222)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا سکوت ما را میطلبی؟(sm2)
بنده خدا نمیدونست جرقه بزنه ما باروتیم میترکیم(sm2)
نقل قول:
نه خوبه حرف بزنید !
منم می خونم !
10 گیگ ترافیک هدیه شرکت رو همشو چورن سینمایی دان کردم (sm2)