وقتی حواست نیست...
چرااا چراا باید همچین شاهکاری پخش نشه!(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی حواست نیست...
چرااا چراا باید همچین شاهکاری پخش نشه!(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو میگم وقتی خود شادمهر به این درک رسیده که وحید پویان از خودش بهتر میسازه و رو دوست وحید پویان آهنگساز نیست و شادمهر و میزاره جیبش چرا امثال ما و فرشباف نمیفهمیم .. فرشبافم کم داره که میاد و التماس میکنه به شادمهر که تورو خدا خودت آهنگ بساز .. پویان مگه چشه؟ بزرگترین آهنگساز تاریخ ایرانیه .. واقعنا جلل خالقنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این سبک شادمهرو نمی پسندم جدیدا کارای خودش الهام گرفته از موسیقی ترکی ست. من که حاضر نیستم این کارا رو بشنومنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز شادمهری اصیل نیست.
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد
خیلی حیف شد
خدایی خودت متوجه شدی چی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو های جدید اواخر دی و اواخر بهمن پخش میشه
و من الله توفیق(sm50)
داره تیکه میندازه متوجه نشدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب منم ندادیا
آره منظورم اینه که وقتی شادمهر وحید پویان رو تایید کرده پس یعنی باید لال شیم دیگه و چرا امثال عارف و ابی و خواننده های اسطوره مون و حتی سحر و جمشید و باران و علی لهراسبی و ... دوست دارن با شادمهر همکاری کنن واقعا عقلشون کمه چون میتونن برن با وحید پویان کار کنن . به نظر من عارف اون آهنگی که شادمهر واسش ساخته رو فراموش کنه و به جاش بره یه ترک با وحید پویان همکاری کنه و بترکونه . شادمهرم مگه آهنگسازی بلده؟ اینام بیکار هستنا .. مهستی و سعید شهروز و ابی و .... هم کم داشتن والا .. وقتی خود شادمهر میدونه که وحید پویان از خودش بهتر آهنگ میسازه اینا چطور اینو نمیتونن بفهمن؟ یعنی اینقدر خنگ شدن؟ جلل خالق.. واقعا کم دارن که متوجه این واقعیت نشدن و نمیشن .. واقعا برای خودمون و هنرمندامون متاسفم (sm25) .. اصلا نمیفهمم که چرا همه خواننده های جدید داخل ایران به عشق شادمهر سمت موسیقی رفتن و همش میخوان ادای اونو در بیارن .. اینهمه مقلد هم که داره هم میتونن به جای اینکه انگیزشونو شادمهر قرار بدن به جاش وحید پویان که دم دستی تره رو انتخاب کنن و اصلا آهنگاشونو بدن وحید پویان براشون بسازه و اصلا چرا محسن یگانه و سامان جلیلی و رامین بیباک و باباک جهانبخش و یا استاد قمیشی و شماعی زاده و ... آهنگاشونو نمیدن وحید پویان براشون بسازه چون ما که نمیفهمیم وحید پویان خوبه یا بده مهم اینه که شادمهر تاییدش کرده .. ما هم خیلی فهممون رو دست زیاد گرفتیما .. اه اه (sm25)
مسعود جان کلی قبلا جواب دادم کارها همه قشنگه آلبوم از تجربه کن سطحش بالاتره . در جواب اون دوستمونم متوجه شدم داره تیکه میندازه اما واقعا جمله بندیش گنگ بود جواب حرف منطقیه من که گفتم شادمهر از ماها بیشتر میفهمه که ملودیهایی که داره میخونه از پویان خوبه یا بد حالا اگه دوستان نظرشون اینه که نه ما بیشتر میفهمیم از شادمهر پس دیگه هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی...بهترین ترکای آلبوم کدوماند؟؟نقل قول:
چرا مغلطه میکنی کی حرفی از بد بودن هنر آهنگسازی شادمهر زد من حرفم چیز دیگه ایه تو ربطش میدی به مقایسه ی شادمهر و پویان من اصلا مقایسه کردم مگه من گفتم انقد سواد موسیقی داره که بدونه داره چه کاری رو اجرا میکنه اتفاقا من دارم از شادمهر تعریف میکنم و میگم خودش استاده و اگه بد باشه نمیخونه اینا رو این تویی که داری شادمهر رو در حد تتلو نشون میدی و میخای بگی از شادمهر بیشتر میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای هزارمین بار همه ی ما از خدامونه شادمهر خودش کار بسازه ولی شرایط اینه و خیلیا باهاش کنار اومدن و خیلیا نه . نمیدونم چرا هر چی توضیح میدی باز آخرش ربطش میدن به این که ما کار خود شادمهر رو دوست داریم انگار بقیه دوست ندارن
احتمالا جز شادمهر معینم هیچی نمیفهمه که آهنگ شمال رو داد به پویان ساخت و همینطور یراحی که بی دفاع و مغلوب رو دقیقا داد به پویان و مهرابی و سعید زمانی ... تعداد خواننده های بی سوادمون داره هی زیادتر میشه میترسم که روزی ابی هم فاز نفهمی بگیره و کاری از پویان بخاد
جز قلب من همه . اگه از سرنوشت راضی بودی از باقی هم راضی میشی ولی متنوعه آهنگانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینجور ک معلومه اعتراف از همش بهترهنقل قول:
آهنگ تو بی من تو چ سبکیه؟؟
بازم همون سوال و جوابای تکراری (sm132)
چندین ساله اینجا طرفدار شادمهر و موسیقیش هستیم تغییر هم نمیکنیم هر کی به به الکی دوس داره بره اینستاگرام
من و باقی هوادارا اگه اندازه شادمهر نمیفهمیدیم که طرفدارش نمیشدیم و یکی از دلایلی که باعث شده طرفدارش بشیم انتقال حسی بود که شادمهر بهمون داده و انگار حرفایی که میزنه حرف ماست اما داره به وسیله نت های موسیقی این کار رو میکنه . اگه فهم موسیقی ما کم بود به جای شادمهر میرفتیم و به قول شما طرفدار تتلو میشدیم و اگه شادمهر الان به جایگاهی رسیده از صدقه سر هواداراشه و اگه روزی هوادارا پشتشو خالی کنن چیزی از شادمهر باقی نمیمونه جز یه اسم و گوشت و استخون ... شما هوادارو نفهم جلوه میدی و شادمهر رو بافهم با اینکه هوادارو تونستن حس و قدرت کار شادمهر رو درک کنن و طرفدارش بشن و این فهم بالای هوادارشو میرسونه .. همون هوادارایی که شادمهر رو به صعود رسوندن الان از انتخابای جدید شادمهر ناراحتن و اینم به خاطر همون فهمیه که باعث شده بود طرفدارش بشن و اگه شادمهر بدون گزینه انتخابی و از روی ناچار با یه تیمی کار کرده دلیل نمیشه هواداراش نفهم باشن ...نقل قول:
فقط کاش اتفاقی پیش نیاد و این البوم رو بشنویم!
آهنگ شمال معین در مقایسه با شاهکارهایی که با اساتید صادق نوجوکی و محمد حیدری و بابک رادمنش و حسن شماعی زاده و بسیار بسیار بسیار ضعیفتره و حتما نفهم بوده که با انتخاب آهنگای مضخرف داره جایگاه رفیع خودشو به نزول میرسونه .. هوادارا بیسوادن و هنرمندا همه باسواد؟ همینه موسیقی مملکت ما در مقایسه با دنیا بسیار بسیار ضعیفتره چون ما فکر میکنیم هنرمندامون قدیسه ان و اصلا جایزالخطا هم نیستن و هیچوقت هم اشتباه نمیکنن .. شایدم خدان .. اونا یه نفرن و ما هوادارا میلیون ها نفر .. یعنی میلیون ها نفر بیسوادن و نمیفهمن چی از هنرمند مورد علاقه شون میخواننقل قول:
خب کیه که دوست نداشته باشه خود شادمهر خالق آثارش باشه
اما سوال اینه : وقتی خودش نمیخواد چیکار میشه کرد ؟
اینهمه هم بهش گفته شده آیا اصلا اثری داشته ؟
به جاش گفته این آلیوم آخره و تا چند سال دیگه کلا موسیقی رو میذارم کنار
آقایون شادمهری راه حل بدن تا ما هم انجام بدیم تا شادمهر دوباره خودش آهنگسازی و تنظیم کنه
واقعا این آهنگا رو دارن و میخوان پخش کنن؟!!(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما داری پویان رو با نوجوکی مقایسه میکنی؟ مگه خود شادمهر با بابک بیات یا شواروژان قابل مقایسه س که ؟ آهنگسازهای دهه 50 دیگه تکرار نمیشننقل قول:
همه ی حرف منم همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر دوست داره موزیسین باشه اما اعتماد به نفسش کم شده و فکر میکنه دیگه نمیتونه خالق آثار قوی و هیت باشه و میترسه آهنگایی که میسازه باعث نزولش بشه و نمیخواد ریسک کنه و راحت ترین راه رو انتخاب کرده و اینطوری اگه مثلا من بگم آهنگ قلب من قشنگ نبود میتونه بگه خوب من که نساختمش برید و به تیم آهنگ و تنظیمش انتقاد کنید چون من فقط اجراش کردم ..بار مسئولیت رو از دوشش برداشته که تا هوادارنماها اینقدر اذیتش نکنن که فلان کار کاوره یا .. و این هوش شادمهر رو میرسونه و من و بقیه شادمهری ها هیچوقت نمیتونیم از خوندن شادمهر ایرادی بگیریم و جای نقد باقی نمیزاره و تمام آهنگای آلبوم تجربه کن و تک آهنگارو استادانه اجرا کرده ... و فکر میکنی چرا شادمهر میگه این آخرین آلبوم منه و تا چند سال دیگه کلا موسیقی رو میزارم کنار؟ چون خودشم از آثار اخیرش به اندازه آثار اولیه اش راضی نبوده و نیست و فرار از موسیقی رو به همکاری مجدد با این هنرمندا ترجیح داده وگرنه اینا هستن و میتونن سالی یه آلبوم واسش بسازن و نیازی به خداحافظی از دنیای موسیقی نیست و راه حل اینه که اعتماد به نفسش رو بهش برگردونیم و بهش بگیم تو همون شادمهر قدیمی و بازم میتونه خالق آثار هیت باشی یا کلا با خداحافظی شادمهر از موسیقی قید آهنگای جدید شادمهر و بزنیم و با آهنگای قدیمیش نوستالوژیک بسازیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم مغلطه بود من جسارت به کسی نکردم گفتم شادمهر از ما بیشتر میفهمه آیا غیر منطقی بود حرفمنقل قول:
خب حالا به نظرتون چطور اعتماد به نفسشو برگردونیم ؟نقل قول:
با انتقاد و انتقاد ؟
با چی و با چه روشی ؟
چی هست این ؟ کدوم البوم ؟ وا نمیشه پیجه(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه چه خبره
انتقادای من و فربد و مسعود و بقیه هوادارا به شادمهر نیست ما فقط از وحید پویان و تیمش انتقاد کردیم ما از فرشباف انتقاد کردیم ما با شادمهر خصومتی نداریم تازه اینقدر طرفدارشیم که باهاش هم عقیده ایم که اگه تو اوج خداحافظی کنه بهتر از اینه که با این تیم همکاریشو ادامه بده .. ما نمیخوایم اشتباه بقیه سوپراستارهارو تکرار کنه .. اصلا اگه خودشم نمیخواد آهنگ بسازه خب نسازه اما میتونه حق انتخاب داشته باشه و از دایره هنرمندای توانمند و آثارشون گلچین کنه .. آهنگ پاییز تو آلبوم دهاتی ساخته سیاوش قمیشیه و تنظیمش با خود شادمهر یا آهنگ غریبه تو آلبوم دهاتی ساخته خودشه و تنظیم عماد نکویی یا آهنگ روح سبز کلا ساخته بهروز صفاریان یا آهنگای پرپرواز ساخته چراغعلی .. چرا کسی اونموقع نگفت اینا ضعیفن یا چرا الانم به همونا ایرادی نمیگیرن؟خواسته منم اینه با هنرمندای دیگه ام همکاری شو بکنه اما آهنگای گلشون رو بخونه و خودشو محدود به دو یا سه نفر نکنه و خودشو تو اوج نگه داره و اینطوری خودشم از آهنگاش رضایت بیشتری پیدا میکنه و از موسیقی هم خداحافظی نمیکنه و ما هم بازم با آهنگاش خاطره میسازیم .. و حالا شاید این وسط خودشم چند تا آهنگ بسازهنقل قول:
یه تیکه از سفر بود با تنظیم و صدای شادمهر که تاحالا پخش نشده. این پیج گفته اهنگهای کنسل شده رو بزودی تحت عنوان یه البوم پخش میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین چیزی که میتونه به شادمهر کمک کنه گذشت زمان و فرصت دادن بهش هستنقل قول:
نه اینکه همش ازش کار خواسته بشه و هی به باد انتقاد گرفته بشه
و البته به کاری که انجام میده احترام بذاریم
قرار نیست که هر کاری که میسازه به سلیقه ما باشه
پس خودش و بقیه هوادارانش چی ؟
دوست شادمهریمون میگن ما از اون دسته نیستیم که میان اینستاگرام و به به و چه چه الکی میکنن
خب دوست عزیز شما که میگید موسیقی سلیقه ست چرا در نظر نمیگیرید که شاید واقعا بقیه این کارا رو دوست دارن
حالا ما خوشمون نیومده دلیل نمیشه همه خوششون نیومده باشه
و اینکه بله وقتی شادمهر تو تموم زمینه های موسیقی حرف اول رو میزنه پس نیازی به آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی دیگران نداره و خودش میتونه خالق بی نظیرترین آثار باشه
بهش فرصت بدید و چون همیشه حمایتش کنید
نه جسارت نبود .. توام داری نظرتو میگی و حق اینو داری که حرفتو بزنی حتی به قیمت اینکه من مخالفت کنم و نظر توام تو جایگاه خودش محترمه و ممنون که داری نظرات خودتو ارائه میدی (sm10)نقل قول:
سه تا پست بودنقل قول:
آخری رو حذف کرد
این حسرت همونیه که یکی دو سال پیش یه تیکه دمو ازش اومد و اون یارو با اون صدای زاقارتش ته اهنگ میگه حسرت به زودی از شادمهر ؟ :))نقل قول:
بعید میدونم همچین اهنگی وجود داشته باشه
در این که خصومتی با شادمهر ندارید شکی نیست چون همه ی ما اینجا از هوادارانش هستیمنقل قول:
اما این سوال مطرحه : که چرا شادمهر داره با این تیم همکاری میکنه ؟
واقعا چرا ؟
یعنی مجبورش کردن ؟
اگه مجبورش کردن که دیگه حرفی نمیمونه
اما اگه به اختیار خودشه، شمایی که هوادارش هستید چرا به تصمیمش احترام نمیذارید ؟
اینکه آقای فرشباف رو گلیم باف صدا میزنید، یعنی کلا این آقا رو کوبیدید و تونستید از شادمهر جداش کنید ؟
بله بنده خودم دهه شصتی ام و کل کارای شادمهر رو از همون دوران اول کاریش گوش کردم و به نظرم اون آلبوم هایی که داخل و قبل رفتنش داد بیرون هیچوقت بعد از رفتنش نتونست تکرار کنه
اگرچه که آهنگهایی بودن که موندگار شدن اما با اون همه محدودیت تونست خالق بهترین آثار باشه با نوازندگی و تنظیم و آهنگسازی خودش
شادمهر واسه من به شخصه برای همیشه یه اسطوره ست
و همیشه گفتم و خواهم گفت : اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی (sm127)
اگه شما به قول دوست شادمهریمون الکی به به و چه چه نمیکنید و آهنگای جدیدشو اندازه آهنگای قدیمیش دوست داری خیلی هم عالیه و انشالله همه خوششون اومده باشه و از آلبوم جدید هم خوششون بیاد .. نهایتش شاید من یه نفر از آهنگایی که تیم جدیدش میسازن بدم بیاد و یکی و دو نفر که چیزی نیست و اگه شادمهر اینطوری تو اوج میمونه پس خوبه که راه جدیدشو ادامه بده و سلایق افرادی مثل شما رو راضی کنه .. همینکه شادمهر موفق و تو اوج باشه برام کافیه حتی به قیمت اینکه دیگه من شادمهری نباشم چون به اندازه کافی با آهنگاش تو شادی ها و غم هام شریک بوده و خاطرات خوبی برام ساخته و انشالله تنش سلامت باشه و طرفدارا همچنان طرفدارش بمونن نهایتش یکی دو نفر مثل من فقط با آهنگای قدیمیش خاطراتمون مرور میکنیم .. اگه احساس میکنید به سلیقه شما یا دوست خوبمون EBIHAMED یا دوستان کثیر دیگه ای توهین کردم من قصدم بد نبودهنقل قول:
شادمهر تو تمام زمینه های موسیقی یعنی نوازندگی و آهنگسازی و تنظیم برام اسطوره ست و از تموم کارهاش حالا چه نوازندگی و بی کلام گرفته تا اینکه خودش آهنگساز و تنظیم کننده باشه و البته کارهایی که خودش اجرا کرده حالا با آهنگسازی و تنظیم دیگران لذت میبرمنقل قول:
شما و دیگران به کسی توهین نکردید و به قول دوست شادمهریمون هر کسی میتونه نظرشو بیان کنه و اینجا مکانی برای گفتگوهای دوستانه ست نه میدون جنگ
بنده خودم خیلی خیلی دوست دارم چون گذشته خود شادمهر خالق آثارش باشه اما وقتی نمیخواد چیکار میشه کرد
حالا شما فرمودید تشویقش کنیم امیدوارم این حمایت و تشویق بتونه باعث بشه به اون دوران برگرده و بشه همون اسطوره ی سابق
خیلی خوبه که تو این تاپیک فقط در مورد موضوع خود تاپیک توش بحث میشه و اصلا تاپیک راه اندازی شده که گفتمان کنیم و بحث و تبادل نظر داشته باشیم .. به هر حال من که زورم نمیرسه به تنهایی اعتماد به نفس شادمهر رو بالا ببرم و شایدم تسلیم شم و این بحث بی نتیجه رو ادامه ندم چون بقیه هوادارا دارن با شرایط جدید کنار میان و منم به سلایقشون احترام میزارم .. پس دیگه کشش نمیدم .. بیخیال
حسرت اسم البومه. این دموی کجایینقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]