من یوسوف رو دوست دارم
مخصوصا اجرای ترجیع بندش
نمایش نسخه قابل چاپ
من یوسوف رو دوست دارم
مخصوصا اجرای ترجیع بندش
خوبی؟کاش تنظیم خود،محسن بود کوشان از این مدل نمیکشه بیرون چرا من نمیفهمم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکذیب شد البته
بد نیستم...هوم منم دوست داشتم با تنظیم خود محسن میشنیدیمش....نتونست اون طور که باید و شاید تاثیر کلام رُ برسونه....حیف شد یوسف (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف تنظیمش خوبه فضا سازی خوبی داره (sm50)
God every body's God For Ever
phd?نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم داره بهتر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خواب و یوسف رو با صدای سینجول شنیده بودم ، واسه همین نمیتونستم با صدای یک خواننده ی دیگه اونارو گوش بدم و باهاشون کنار بیام (sm10)
رودروایسی داشته لابد باهاش..هر وقت تفنگ سرپرو گوش میدم یاد اریو برزن میفتم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]