(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه میگفتی اونوقت ما باور نمی کردیم (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه میگفتی اونوقت ما باور نمی کردیم (sm74)
دقیقا چه کاریه من خوندم اما نفهمیدم ... یه جا نوشته بودن مربوط به تراکنش های مالی میشه (sm54)نقل قول:
امیر این برا فایر فاکس نداره؟
تو از همین سایتی استفاده میکنی که من ادرسشو دادم ؟ خب اینکه مشکلی نداره بهترینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ فرزاد فتاحی عجب شعری داره حیف موزیکش زیاد قوی نیست ولی بازم خوبه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)خب لامصب قند شکنو قطش کن چرا همش وصلی
اره همینه دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کانکت که میشم هر برنامه ای باز کنم چه مرورگر چه هر برنامه دیگه ای ناد ارور میزنه واسه ماینر
بابا همون اول اتصالم این ارور میزنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سی پی یو تو بالا نمیره ؟ رو تاسک منیجر وقتی کرومو باز میکنی چندتا پنجره میزنه ؟
اره با کروم میچسبه سقف ولی فایر فاکس نهنقل قول:
گفتم که کروم این ایرادو داره