صابرم من شده رکوردتو شکستم من شده روزی 7 بارم زدم (sm222)(sm23) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صابرم من شده رکوردتو شکستم من شده روزی 7 بارم زدم (sm222)(sm23) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب اینجاس هادی هنوز داره از اون عقب ها نقل قول میگیرهنقل قول:
فکر کنم با ذره بین نشسته داره تک تک کلماتتو میخونه و بهش فکر میکنه
به نظرم از همه بیشتر هادی دوستت داره (sm46)
بچه ها لینک دانلود این دو تا فیلم رو جایی ندیدن !؟
رکورد من 5 باره چطور تونستی کیثافت(sm2)(sm74)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم 2 تا؟نقل قول:
عکس گذاشتی؟ نیومد
اسم بگو خب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووی چون گلابی ! (sm2)
من الانم رو گفتم روزی سه بار ! (sm50)
رکورد من 05 بار هستش ! (sm118)
کاملا حرفاتو قبول دارم (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران تو ک.وس نگو روزی 1 بار خوبه (sm222) (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خل شدم ! (sm2)
لینک ها رو یادم رفت !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
هادی خداست !
دقیقا درسته (sm222)(sm23)نقل قول:
بچه ها یه لحظه ببندین دستم درد میکنه الانه که برسم ولی شما هی پست میدین تا صبح هم نمیرسم (sm2)(sm81)