[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول از این کارت خوشم اومد
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول از این کارت خوشم اومد
Ghost in the shell
ندید پاک کن (sm59)
فقط به خاطر اسکارلت دیدم ولی فیلمش ارزش دیدن نداره
دیوث تو می دونستی این سه تا جزو محبوب ترینای من هستن (sm74)
می خوای بشین زوتوپیا ببین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال پیکی بلایندرزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزش یکبار دیدن رو دارهنقل قول:
رفت (sm2)
آخه دیوث 80 درصد فیلمایی که دانلود کردی مال قبل دهه هشتاده که من بیشترشون رو ندیدم
کاش لااقل یه فیلم از الیزابت تیلور یا سوفیا لورن داشتی تو لیستت (sm120)
راستی نگفتی چه کار داشتی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کمرم خشک شد پشت سیستم . . . (sm2)
از الیزابت تیلور 5 تا فیلم دارم . . .
ام شب یا فردا شب یکی ازش می بینم . . . (sm50)