نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجاش خوشت اومده !؟ (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجاش خوشت اومده !؟ (sm51)
جیمز باند هم 10 تاش رو ندیدم . . . به بینم آیا !؟ (sm128)
نقل قول:
فقط فیلم 50 / 50 2011 . . . (sm81) (sm2) (sm81)
از دخترا کدوم رو می خوای برات پست کنم !؟ (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من کورم ندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طولانی ترین مووی که دیدم کلءو پاترا بود که به عشق الیزابت تیلور نشستم دیدم(sm50)
از همین که براساس بازیگر و کارگردان پوشه بندی کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن یعنی مریل استریپ دیگر هیچ . . . (sm228)
نقل قول:
الان حس می کنم وقت تلف کردنه . . . (sm81)
چون فیلمی رو نگه نمی دارم که . . . همه رو پاک می کنم . . .
دو سال پیش که این کارا رو می کردم ذوقی داشتم که الان ندارم . . . (sm50)
نقل قول:
دلم می خواد به شینم ، تمام انیمیشن های جهان رو به بینم . . .
تازه گیا خیلی حال می کنم با انیمیشن . . .
خیلی بیش تر از گذشته . . .
رویایی که توی انیمیشن ها می بینم ، رویایی ترینه . . . (sm50)
نقل قول:
نقل قول:
به خاطر خواهر بسیجی اسکارلت جوهانسون می بینمش تا چشمت در آد . . . (sm2)