بیرون کرد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیرون کرد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم این دخترایی که نفت میخونن تا حالا بازدید از دکل حفاری هم نرفتن وگرنه ادامه نمیدادن... جدی درک نمیکنم فازشون چیه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالا بهش گفتم باید هزینه بدی دیگه! من خودم اگر لخوام برم میدونم باید دور خیلی چیزل رو یه خط قرمز بکشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه چی (sm25)
عمراننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استعداد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 8 سالم بود اولین تئاتر مدرسه رو راه انداختم ...
احتمالا همین طوره! فقط یه چیزی شنیدن و رو همون مثلا تصمیم میگیرن بریم نفت هم درامد داره هم دهن پر کنه! ولی اخه هر چیزی جای خودش دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بعد از ظهر مرخصی خواستم ...نقل قول:
یکیش زن گرفتنه(sm81)نقل قول:
ای کاش پیش از دانشگاه میرفتم خدمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترم 2 بودم شرگت نفت استخدامی زد
الان ترم 8م دیگه نیرو نگرفت
البته منم هنوز پایان خدمت ندارم (sm50)
عالیه کارگردانی! من اگر بخوام برم سراغ هتر انتخاب اول و اخرم همینهنقل قول: