10 سال فقط تو ساخت و ساز هستش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عموم بساز بفروش بود اینم کنارش
نمایش نسخه قابل چاپ
10 سال فقط تو ساخت و ساز هستش !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عموم بساز بفروش بود اینم کنارش
تو بگو ارشد بگو 10 سال سابقه! اگر سرمایه نداشته باشی واسه خودت کار کنی بیشترین لطفی که میتونن بهت بکنن در حد یه سرکارگر ازت بیگاری بکشن!نقل قول:
موسسه فرهنگی هنری ماهور (sm3)
کوفتشون شه پولی که میگیرن. (sm50)
کافیه فقط یه ذره اوضاع بر وفق مراد شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه ذره (sm178)
اصلا نشه بگیم بدتر نشه ... ولی بدتر و بدتر ...
نمیدونم چرا اینجوریه (sm50)
اوه اوه اوه پیچیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه سردم اگه داغم اگه تاریک اتاقم
اگه دلتنگی دنیا شب و روز بیاد سراغم
با تو آرام و صبورم اما وقتی از تو دورم
دوست دارم که زیر بارون رد اشکامو بشورم
دوباره تنگ غروب چقدر این خاطره خوبه
مثل دیوونه ها بارون خودشو به من میکوبه
اگه برگم اگه خارم مگه جز تو کیو دارم
دیر بجنبی نمیمونه هیچی از صبر و قرارم
کیکاووس یاکیده رباعیات خیام
صدا عالی
این دو تا هیچی یه ارلیانوش می ارزه کل البومایی که اومده و قراره بیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قاضی بردمون به سالها پیش
باشه دیگه شعار نمیدم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]