عمران اشباع شده گذشت اون زمان که دنبال نیروی کار بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عمران اشباع شده گذشت اون زمان که دنبال نیروی کار بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان طولانی داریم مالی خانم...نقل قول:
الان وضعیت طوریه خودم هم نمیدونم چی میخوام یا باید چیکار کنم! واقعا نمیدونم!!
بده من میشنومنقل قول:
نمیشه دیگه نمیشه! وقتی از اولش نشه واست تا اخرش همین طور هی نمیشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته کشید اخریشم دادم رفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس مثنوی ای عین خودم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
رشته مورد علاقم عمران نقشه کشی گرافیک(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشته مورد علاقه من !نقل قول:
برق ، کامپیوتر ، هنر
اهوم (sm50)نقل قول: