یوتیوب هم رفتم چیزی نیومد تو پشتیبانی تماس بگیر مشکلتو بگو میگه چیکا کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
یوتیوب هم رفتم چیزی نیومد تو پشتیبانی تماس بگیر مشکلتو بگو میگه چیکا کنی
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چرا با فایر فاکس اینجور نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من که همیشه وصل نیستم یعنی اصلا وصل نیستم فقط گاهی فیس چک میکنم یا یه لینکی میخوام باز کنم فولتره من بخاطر ساکس 5 گرفتم اکانتو پشتیبانی عالیه
تو الان چه اصراری داری طرف کد زده ؟نقل قول:
ناد واست نوتیف نمیزنه اصلا ؟
من با مرورگر خود ویندوزم تست کردم همین بود الان فاکس ندارم امتحان کنم
نه هیچی نمیاد برنامه باز کردم بازم هیچینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایست اخرین ورژنه ؟
میدونم چی هس هر روز اخبارشو میخونمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نسخه Internet security v11.x
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نصب کن
اره اخرین ورژنه الان بعد نصب ویندوز دان کردم اپدیت کردم تا کانکشنو نصب کردم نوتیف زد coinminerنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]