روحشون شاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگشون شرف داشت ب اين پاپ خوناى دوزارى و فکاهى
نمایش نسخه قابل چاپ
روحشون شاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگشون شرف داشت ب اين پاپ خوناى دوزارى و فکاهى
- (sm50)
ای دل تنها بسه چشم انتظاری
من موندم و شبهام ، شبای بی قراری
(sm50)
رفتم از شهر خدا ستاره چیدم واسه تو
تو ستارمو سوزوندی آخرش گفتی برو
(sm50)
چایی داغ با یه مارلبرویِ چووون قرمز (sm50)
حسین رحمتی و صادق واحدی - شبا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها این نرم افزار برای من چرا کار نمی کنه !؟ (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهایتِ موسیقی (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مارلبرویِ قرمز هم خیلی خوبه (sm50)
صدای ملکوتی محمد معتمدی - کرشمه ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صابر جان. این پلاگینو نصب کن. البته میتونی با نرم افزار 7zip محتویات فایلو استخراج کنی.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Input SACD 0.9.6.zip.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی محشره. راستی همه آثارشو برات فرستادم؟ (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات ! ردیف شد ! (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7zip محتویات فایلِ ایزو رو با چه فرمتی استخراج می کنه !؟
نقل قول:
همه محتویاتشو اونجوری که هست. (فایلهای صوتی، کاورها و ...) کلیک راست بزن ببا 7zip بازش کن محتویات فایل ایزو رو میبینی.
نقل قول:
آره فکر کنم .
10 تا آلبوم wav + چهار تا آلبوم هم flac , alac , ape !
از این بهتر فکر نکنم بشه جایی گیر آورد.نقل قول:
نقل قول:
مرسی . الان تست می کنم . چون با جت آدیو بیش تر دوست دارم پلی کنم .
نقل قول:
(sm19)
Helen Forrest - The Complete World Transcriptions
کس ندارد غم مرگ صدا را (sm172)
(sm50)
امیر شنیدم امروز روح انی اومده بود اهواز (sm2)
از عشق پرپرم من(sm50)
(sm50)
هدیه از ایام جز موی سپیدم نیست(sm50)
در این جهنم گل بهشتی چگونه روید (sm50)
نمی فهمم چرا حس می کنم فیلمِ فروشنده یِ اصغر فرهادی از رویِ فیلمِ Bird Man 2014 ساخته شده (sm29)
البته قصّه ها هیچ ربطی به هم نه دارن ، ولی نوعِ ساختار فیلم ها عینِ همه (sm50)
اماده شو ای همسفر (sm50)
در این زمانه بی هیاهوی لال پرست ؛ خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
چگونه شرح دهم، لحظه لحظه خود را ؛ برای این همه ناباور خیال پرست
به شب نشینی خرچنگ های مردابی ؛ چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند ؛ به پای هرزه علف های باغ کال پرست
(sm50)
(sm175)
اینجور به من نگاه نکن آتیش به هستیم نزن مست از می عشق توام تنه به مستی ام نزن
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری(sm172)
اون (نقاشه) گفت به شما بگم همه جا کشید!
در نگاه من ، بهارانی هنوز
پاکتر از چشمهسارانی هنوز
روشنایی بخشِ چشم آرزو
خندهی صبح بهارانی هنوز
در مشام جان به دشتِ یادها
بادِ صبح و بوی بارانی هنوز
در تَموزِ تشنهکامیهای من
برفِ پاکِ کوهسارانی هنوز
در طلوعِ روشنِ صبحِ بهار
عطرِ پاک جوکنارانی هنوز