فردا جمعست و مهدی تعطیل پس نتیجه میگیریم خوب خوابیده و با تمام نیرو بازگشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا جمعست و مهدی تعطیل پس نتیجه میگیریم خوب خوابیده و با تمام نیرو بازگشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید نیست نصیب منم بشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم باید از اون دست آدمای دو رو باشینقل قول:
فضا رو دپرس میکنی و میشینی پشت سیستم میخندی(sm120)آخرشم اینظوری لو میری(sm120)
ببند ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بدبخت از شیش صبح بیدارم الانم عین جغد خوابم نمیبره چشام شده کاسه خون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو اتفاقا خوابم میومد عجیب اومدم یه سر بزنم نت دیگه نمک گیر شدیم (sm120)نقل قول:
(sm21)نقل قول:
روانشناسی خوندی ایا؟ من کی دپرس کردم کی خندیدم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا میخندی؟(sm120)نقل قول: