حسن از این سایت خرید داشتی؟ (sm70)
karaketab.com
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن از این سایت خرید داشتی؟ (sm70)
karaketab.com
نه(sm120) وسط بازی دستشوییش گرفت یهو دوید رفت بیرون, 10 دقیقه بعد برگشت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادم بیماریه باید مثه طرف شرتشو میکشید پایین پشت دروازه میشاشید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از
adinehbook.com
shahreketabonline.com
jeihoon.net
خرید داشتم(sm70)
بازیکن ابومسلم بود وسط بازی دقیق یادم نیست همینکارو کرد ولی تو زمین(sm2)
ینس لمن هم فک کنم اینکارو کرده باشه(sm148)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه چیزی میپرسم برای خودمه
برای چیمه جایی که طرفدار چاوشی نیس برم بگم محسن میخواد بزنه تو کار بیکلام
آره بازیکن ابومسلم بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که فردوسی پور 1 ساعت از برنامشو در مورد این موضوع صحبت کرد(sm2)
پس هیچی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری کتاب داره قیمتش خوبه میگم یهو نگیرم افست از آب دربیاد (sm120)
(sm50)دیشبم فوتبال 120 مصاحبشو گذاشت گفت بزرگترین مشکل دنیا منم همه زوم کردن رو من همه بازیکنا اشتباه میکنن اما واسه من اوضاع فرق میکنه (sm50)
کاپیتان در سکوت بزرگترین اشتباه خود در تیم ملی را هضم می کند
13 دروازه بان در مصاحبه با مارکا گفتند:”این شرایطی است که دروازه بان ها به آن عادت دارند”
4 دروازبان قهرمان جان گفتند
دینوزوف:”کاسیاس توان ذهنی قدرتمندی دارد و شرایط را عوض می کند”
فیلول:”مردم باید به عملکردش احترام بگذارند”
مایر:”او موفق ترین دروازه بان دنیاست”
مارکوس:” یک دروازه بان زمان برای برگشت به عقب ندارد”
(sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]