باز نمیکنه بعضی سایتارو (sm172) اون آموزش رو ندادیا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز نمیکنه بعضی سایتارو (sm172) اون آموزش رو ندادیا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هر زاویه نگاه میکنم انگار چنگیز کار پورمیامین بوده که نیمه کاره بود و کچل یه خورده ور رفته و به اسم خودش زده کار رو (sm120)
چرا خاکسترم کردی؟! چرا خاکسترم کردی؟!
ناموسا چرا؟! (sm172)
حالا یکم ازش تعریف کرده میخواد بگه اونقدرم کار این نبوده یکی دیگه ساخته(sm2) مثل اون کار تو البوم فریدون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این کاور شعرا فقط همون تریاق و چنگیز و اخرین اتوبوس اومد؟
شاید از نظر خیلی ها ضعیف باشه از نظر من هم ضعیفه ولی یزدانی اصولا اگه خیلی دقت کنی تو کاراش زیاد نمیشه با شعرایی که میخونه ارتباط برقرار کرد ولی چون موسیقیش و موزیسین هاش خوبن کار رو خوب از آب درمیارن - شاید برا بار اول که گوش بدی مذخرف باشه ولی بعد چند بار راحت میتونی بفهمی چه فکری پشت آهنگاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب باز میکرد ولی امشب زدم دیگه باز نمیکرد فیت بود (sm54)
خبری ندارم در رابطه با این موضوع مهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش نمیخوره اینجوری کار بزنه آخه هنوز تو سال 84 گیر کرده - هر چند چیز خاصی نداشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا انسان کیون گشادیه.. باید چندین تنظیم رو ابکی انجام بده تا رو یکی دوتا وقت بزاره(sm2)نقل قول:
سطح کارای حامد برادران بالاتر از کارای این موزیسین تمام شده استنقل قول:
حلالم کن تو ای پای جنون سر به دار مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که دیدار تو ممکن نیست حتی بر مزار من(sm50)
من اون کار هایی که ازش خوشم میاد اونایی بوده که شعرای قوی ای داشتن... مثلا تو آلبوم قبلیش آهنگایی که تو سی دی اول بودم به دلم نشست... اونم بعضی هاش نه همشون...نقل قول:
کلا من اینجوری که اگه شعر خوب باشه میتونم موسیقی ریدمان رو تحمل کنم ولی اگه شعر برینه هیچجوره نمیتونم کار رو تحمل کنم حالا موزیکش هر چی که باشه (sm120)
اگه کنسرت یزدانی رفته بودید میلاد عدل رو روی صحنه دیده بودید معنی سولو رو متوجه میشدید
اکثر ایرانی ها اینجورین کلا تو موسیقی ایران شعر حرف اول و آخر رو میزنه - ولی شعر پرواز کن حسن علیشیری یکی از زیباترین شعرایی که من تا حالا شنیدمنقل قول:
نزار اینا واست نقش بازی کنن گل من(sm120)نقل قول:
منو بعد تو بادای پریشون خون بغل کردن (sm50)نقل قول:
بعد از ماه مبارک هم آلبوم علیزاده میاد که از همین الان اعلام میکنم که مقوا یی بیش نیست
حالا واس روی ماه تو یه دور دیگه این پرواز کنش رو میشوم شاید معجزه شد به دلم نشست (sm127)(sm120)نقل قول:
هر وری بری باتم داشم... هر وری بری باتم داشم (sm120)نقل قول:
مروح کن دل و جان را، دل تنگِ پریشان رانقل قول:
گلستان ساز زندان را بر این ارواح زندانی(sm50)
کانالت عوض شد؟(sm2)نقل قول:
و در آخر تشکر میکنم از انجمن اسب ایران - زانکو عزیزم و همسرم برای تمامی مهربانی هایش (sm27)
موذن زاده داره رو مزارم نوحه میخونه (sm172)نقل قول:
نه اینو صب گوشیدم یه دور، رفته تو مغزم هی ریپیت میشه تو مخم (sm2)نقل قول:
بسه بخواب دیگه مغزت میدون مین شده(sm2)نقل قول:
(sm2) ها برم بخسبم که مغزم گیرپاژ کرده (sm120) شب خوش(sm27)نقل قول:
مناجات شجریان پدر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
عجیب تر از اون اینه که از همین بچه مدرسه ایها ترسیدنو کلی مامور ریختن تا متفرقشون کنن.میتینگ دو هزار تا بچه مدرسه ای رو امنیتیش میکنن. تف تو این خاورمیانه که زندگی خیلیا فقط به خاطر جبر جغرافیایی متولد شدن تو این منطقه نابود شد.نقل قول:
شبت قشنگ عسل(sm127)نقل قول:
کیس کیس جان من .. (sm74)
تا توانستم از تو رم کردم
تا توانستم از تو دور شدم
آرزویم تو را ندیدن بود
آمدی؛ آرزو به گور شدم!
دهنت سرویس یاغی .. (sm50)
شاه مقصود آدمو روانی میکنه (sm88)
(sm50) دلم بعد از تو با هرکی ..
من یادم میاد تو 3000 هزار تا تشکر داشتی عوض اینکه زیاد بشه مال تو کم تر میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریشانی شروعش انگار فیلم سینماییه .. (sm50)
آین یار که من دانم شیرین دهنی دارد .. (sm50)
انقد این ویندوزم خوبه دلم نمیاد بک آپ نگیرم همیشه ازش استفاده کنم .. (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)