(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
در جنگ ِ مغموم ِ ديوانه ها
آوار ِ معصوم اين خانه ها
در پشت ِ لرز ِ لب ِسرخ ِ من
اين بوسه را با تو آتش زدن
(sm81)
امیر موزیک ویدئو اومد.
Taylor Swift - Style
تف(sm50)
(sm50)
(sm50)
سجاد دیوث کم مونده بود بهادر بیانیه بده دیگه (sm3)
بعد میگی حساب شده ست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]برای هر هنرمندی ممکن هست این اتفاقات در مورد آثارشون و لو رفتن بیفته . متاسفانه کم هستند کسانی که بشه بهشون اعتماد کرد و جواب اعتماد رو به خوبی نمیدن .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نمی خوام در مورد این موضوع جنجال به پا کنم ، وگرنه من از همون آهنگ گلاب که زود هنگام منتشر شد تا خیلی اتفاقات دیگر و همین طور من خود آن سیزدهم می دونم کار چه کسانی هست و اعلامش هم بسیار راحت . اما این جنجال ها آرامش رو از آقای چاوشی میگیره و حداقل برای من هیچ چیز مهم تر از آرامش ایشون نیست .
خط روي ِ ماشين ِ همسايه هاااا
تعقيب ِ روز و شب ِ سايه هااا
(sm50)
الدنگ گلاب یا منو از یادببر باعث و بانی اصلی لو دادنشو میگه کسی که کار رو به قصد ضربه زدن میاد میزاره رو نت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ دیروز هم شرایطش فرق میکرد تو هم نمیذاشتی دو دقه بعد یکی دیگه میذاشت
گلاب مگه لو رفته بود اصن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لو نرفته بود که
آره دو سه هفته قبل آلبوم یکی از تنظیم کننده ها با گوشی ضبط کرده بود لو داده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیت هم لو رفته بود قبل آلبوم
فنلاندی کامنتای بهادرو نوشتی دو تا کامنت بالاشم بنویس دیگه که گفته این کار اسمش لو دادن نیست و طبیعیه و واسه اکثر فیلما این اتفاقا میفته و کیفیت اصلی منتشر نخواهد شد
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادر حرفشو زد دیگه که نمیشه به کسی اعتماد کرد و از این حرفا ، من نمیدونم جلو ادم یه جور حرف میزنن جلو مردم یه جور دیگهنقل قول:
محسن گفته بود بازی طنابنده منو شگفت زده کرده بود ؟ یا از خودشون دروردن
گفته بود
باع اینام چشاشون آلبالو گیلاس میچینه
یکی میگه عالی بود یکی میگه افتضاح
اها تعریف میشینم میبینم فیلمو پ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر راضین ک(sm98)
(sm50)
+25
فروش روز اول 6,562,000
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگیر، دست هایم را تا زمستان،از حافظه ی انگشتانم پاک شود
شیما باز عاشق شدی
دهنمون سرویس شد این آهنگ نمی خواد بیاد انگار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟(sm81)
باز عاشق شدی دیگه چیه ؟؟مگه عاشق نبودم ؟ (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 9,442,481,000 تومن(sm54)
اها اخه یه مدت اتیش عشقت فروکش شده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شعله ور شده باز (sm59)
شهر موشها رو من بگم ۲۰۰ بار دیدم کم گفتم (sm74)
لینک دانلود اومده نیومده دوش ؟
(sm120)
نه نیومده هنوز...
نه خیرم هیچ وقت فروکش نکرده بود همچنان مثل ظهر شهریور داغه داغه داغه (sm150)نقل قول:
کنسرت دیشب فرزاد فرزین
خیلی هم عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالن فوتسال (sm70)
خر برینه به این سینمای ایران
متشکرانه ام سجاد جاننقل قول:
اینجا کنسرت زیاد میذارن ولی متاسفانه به جز یه گروه، هیشکیو نمیشناسم (sm120)
یارو میره آمپول بزنه, دکتر میگه:چپ یا راست؟ یارو میگه: باسن ما رو سیاسی نکن. بزن هرجا که مصلحت نظامه!(sm2)(sm2)
HOT Girl(sm127)نقل قول: