قهرت چقدر طولانیه ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
قهرت چقدر طولانیه ... (sm50)
گیتار... کیبورد... آکاردئون... پیانو... تنبک... بچم خیلی هنرمندِ به غلامی قبولش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی با کیبورد آن اسکرین تایپ کنی اگه کلیک موس صدای چکش نمیده (sm120)
هر کی محبت میکنه
مثل تو صحبت میکنه
به شام دعوت میکنه یادت میوفتم ...(sm50)
من خودم کشته مرده ـت هستم تو فقط بگو کلاس چندی کدوم مدرسه میری؟ (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای مار بزنه اون زبانت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود هرگز نیاسود (sm2)برم یه اسفند دود کنم (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر ميگفتي يكم هواشو داشته باشم خب(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي خدا خفت نكنه الان از صداي خنده هام دخي بلند ميشه (sm30)(sm30)(sm30)
(sm50) تو سرم آشوبه (sm50)
محکم بشین دلم این دور آخر ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خودتو اتیش بزن(sm2)
آتیش تو وجودمه (sm51)حواست باشه پشمات نسوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشم دوست داریا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 177 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم این کوچه نمیترسن از این من دیوونه ی بی تو
تنها منم که هر نفس هر شب میترسم از این خونه ی بی تو (sm81)
اتفاقا پشمک خیلی دوست دارم (sm2)اینجوری (sm51)نقل قول:
نوش جان(sm120)نقل قول:
پس حداقل بهش فکر نکن حالت از این بدتر نشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما امتحان کردی راضی بودی؟ بهترین تبلیغ کار ما رضایت مشتریِ (sm120)نقل قول:
حسین آن است که خود ببوید نه آنکه نوید بگوید (sm120)نقل قول:
الان آقاتون با خشم میاد تو اتاق میگه ببینم با کی کرکر خنده راه انداختی (sm2)
بعضی وقتا نمیشه خودت تجربشو داری می دونی فکر خراب خیلی حس بدیه (sm50)نقل قول:
محمد معتمدی - گنج گمشده (sm181)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم بــــده مثـــــِ کسی که زیر بارون اشکاشو میشه شمرد ... !
حسین دیدی افتادیم تو گروه مرگ ... (sm59)
تمام غم هاتو به جون میخرم ... (sm46)نقل قول:
مگر در این شب دیرانتظار عاشق کش
به وعده های وصال تو زنده دارندم (sm181)
جا نداری (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غم و غصه شده حق دل مننقل قول:
به همینا مستحق دل من
آه ای آیینه این روز تو نیست
پشت این صبح دروغین تیرگی ست
ای غریب افتاده ی برگشته روز
کار دارد با تو این هجران هنوز ... (sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دل من هستی و بین من و تو فاصله هاست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
زمانه غیر زبان قفس نمیداند
بمان که پرنزدن حیله ی رهایی ماست ...
چرا بوزر عوض کردی(sm77)(sm59)نقل قول:
استاد اعظم ممنون که یادی از بنده کردی(sm10)الحمدلله...شما خوبی؟(sm51)
هادی خان شما هر جا باشی استاد اعظمی..چه در باران چه در برف چه در خدمت مقدس(sm51)
4شنبه و 5شنبه یادت بودم از نظر اینکه استاد دیگه پیداش نیست(sm77)و شادگرداشو به امون خدا رها کرده(sm51)
به سلامتی ایشالا تو خدمت هم همرو استاد کنی(sm51)(sm2)
کجا افتادین بلخره؟؟
قربانت برم منم به یادت بودم همین جاهام فعلا شدیم دربه در و گدای مسکین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو خودم که خدمتم 4 سال پیش تموم شد (sm30)
الان جوجه استاد رفته خدمت برگرده بیاد مثل خودت میشه فیلسوف بزرگ (sm2)
سخنی از حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای Mo$en
لطفا شوخی نکنید تا نفرین نشید
(sm121)
مسوز اين چنين گرم در خود مسوز
مپيچ اين چنين تلخ بر خود مپيچ
كه گر دست بيداد تقدير كور
ترا مي دواند به دنبال باد
مرا مي دواند به دنبال هـــــــــــــــــــــيچ
(sm50)(sm27)
واست پاستیل بخرم؟ (sm38)نقل قول:
تنها کشوری که یه گروه از چمپیونز سه تیمی میشه شایدم حذف بشه صدا و سیما همیشه میلی ایرانه (sm2)نقل قول:
مرگ بر رژیم اشغالگر قدس (sm176)
نقل قول:
من كه نديدم شماها رو ( الان صابر كله مو ميكنه) (sm59)دارم براي آرمين تجويز ميكنم كه با شما ها و گفتن و خنديدناتون سرش گرم بشه (sm74)
آقامون(متنفرم از اين كلمه)(sm178) همچين محو واركرافت شده كه صداي منم نميشنوه (sm59)نقل قول:
(sm172)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یاسین 35 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا (sm30)(sm30)(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر چطوري ؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm19)(sm127)(sm127)سلاااااااااا اااااام صبحتون زيبااااااااااااااااا(sm127)د� �هاتون گررررررررررررم (sm127)لبهاتون خندووووووووووون (sm127)دوستاي خوبم(sm127)(sm127)(sm19) (sm19)