- (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm2)
محض رضای خدا کمی درست شو (sm70)
به من نگو بی وفا
حالا يار ک هستى....
HAJF K',(sm2)
من ى رفيق دارم که ته هر چى جا کشه(sm50)
منتظرم ببينم داريوش هم پست مى زاره با قلباى رنگى!...(sm50)
عجب خوابی دیدم(sm50)
ويس آخر شاهين(sm50)
شاید میلیون ها فارسی زبان قطعه یِ " گلایِ لاله عباسی " یِ لیلا فرو هر و هما میر افشار و فرید زلاند و منو چهر چشم آذر رو شنیدن .
ولی احتمالا حتّی هزار نفر هم به متنِ ترانه دقّت نه کردن !
این ترانه هم ترازِ قطعه یِ " ما مرد نیستیم " شاهین حرفِ جدّی داره (sm50)
جامعه یِ بی ارزشی که گلایِ لاله عباسیش رو تبق تبق زیرِ قیمت نا بود کرده (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل توجّهِ اون دیوثی که لیلا گوش نمیده (sm50)
(sm2)
صدایِ فلوت ریکوردر به یادِ " از دست رفته ها " . . . (sm50)
- (sm50)
گلایِ یاس و مروارید (sm228)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوازش باران، چراغی در افق
من که همین حالا هم دارم گوش میدم خودشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
03 Navazeshe Baran
7:37
آلبوم چراغی در افق
امیر جان محمد نوری در هر یک از این آلبومها قطعه ای به این نام دارد:نقل قول:
برگزیده آثار محمد نوری ۳
نغمه های تنهایی 1
نغمه های تنهایی 2
چراغی در افق
نوازش باراننقل قول:
ولی اصل آهنگ مد نظر شما ترک 3 آلبوم چراغی در افق-ه. 7:37 طول آهنگه که احتمال دارد موسیقی ابتدای آهنگ را حذف کرده باشند.
آپلودش کنم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
احتمال داره ترکهای 2 و 3 جابجا شده باشند.
نقل قول:
آره کاملا حق با شماست. نامگذاری کاملا اشتباهه.
نقل قول:
متاسفانه.
چه عهد شوم غریبی...
زمانه صاحبه سگ من سگش (sm27)
نقل قول:
امیر جان آلبوم چراغی در افق رو کامل گوش دادم. مشکل فقط در نامگذاری قطعات 2 و 3 هستش. نام دقیق آهنگ مورد نظر شما "آواز با عشق"ه که با نوازش باران جابجا شده.
برین بدین.. برین بدین... (sm50)
شبي بي پروا ز عشق پاكم
به تو بي هوده شكايت كردم
از اين شيدايي غم تنهايي
برايت جانا حكايت كردم
آن شب غمگين گريه كردم
آن شب سرد مه آلود
بي تو از دنيا گذشتم
سرنوشت عشقم اين بود
بي تو اكنون دل من زغم سوزد
از اين شعله همه جانم افروزد
از اين شيدايي غم تنهايي
برايت جانا حكايت كردم
شبي بي پروا ز عشق پاكم
به تو بي هوده شكايت كردم
نقل قول:
منظورم آواز با عشق از آلبوم چراغی در افق-ه (قطعه سوم با نام اشتباهی نوازش باران) نه برگزیده آثار 1
نقل قول:
به اعتقاد من هم این نام بهش نمیخوره. همه ش تقصیر سروش-ه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Avaz Ba Eshg.mp3.html
(sm50)
- (sm50)
بهارا هم مثل خزون میمونه(sm50)
برای من دور زخونه
می پرستم میکنی (sm74)
به جان زده اذر (sm50)
بی تو اسیر سکوت شبم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
رفتو رفتو سوخت رفتو رفتو باخت(sm50)
دل در انجا هم نشد شاد(sm50)