هر جور حساب میکنم ماه رمضون تو سال دوبار محاسبه شده
نمایش نسخه قابل چاپ
هر جور حساب میکنم ماه رمضون تو سال دوبار محاسبه شده
آخر نفهمیدم سوغات ماه رمضون زولبیا بامیهست یا حلیم؟
ماه رمضون فقط یه خوبی داره اونم اینکه اکثر جاها افطار تا سحر بازن... شب زنده داری تو شهر جریان داره... میری شب تعطیلی ها کافه نشینی تا صبح
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين شعاره من به شخصه دارم كسائي رو كه كمك كنم (3_ 4 نفر) ولي چند درصد مردم اين كار رو ميكنن ؟ روزي 60 نفر؟ خب بگو كمك نكن ديگه (sm25) روزه گرفتن ما براي گرسنه ها نون و آب نميشه كه
قبول باشه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میدونم ... گفتن بگیر ما هم میگیریم ... پی راست و دروغ حرفشونم نمیرم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کل مزه ی ماه رمضون به اون بال بال زدنالی آخرشه... مگه میگذره
نقل قول:
الهي . واقعا سخته مخصوصا گرماي اين تابستون بيرون از خونه هم كار كني . آدم تبخير ميشه (sm74)
توی این فکرم برم سفر یه سری به دوستام بزنم ، خونه 4 نفرشون برم حله .... 8 روز میرم انزلی ، 8 روز بعدی رو میام خونه شما ... 8 روز بعد هم میرم اهواز و فطر رو اونجا میمونم ... اون 2 روز هم توی راهم خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه توصيه تو رو خدا شماهائي كه روزه ميگيرين يه ماه دندون سر جيگر بذارين از ته دل آه نكشين . خصوصا تو مترو اول صبح درست تو حلقتن (sm178)
پارسال توی دفتر وقتی مشغول کار بودم اصلا نمیفهمیدم کی وقت میگذشت ، یهوو میدیدم دارن تعطیل میکنن ، یه نیم ساعتی بیشتر روزه می گرفتمنقل قول: