خوشحال شدم(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشحال شدم(sm127)
همین 4 تا کافی بود برای البوم ... بقیه ترک ها دیگه مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دید دزدی میبینم (sm120)حالا بگی دزدی کردم فقط از گناهت کم میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت طلایی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
یاد باد واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا همه اوضاع بر وفق مرادشون باشه (sm127)
من برم با اجازه
شبتون آروم
شاد و شادمهری باشید
اره دقیقا هر کدوم یک سبکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی البومش
گلهای باغچه
سپردم تورو
همین میشه که میبینی
چه ساده
خوب بودن ولی ماهان باید کل البومش خوب باشه(sm178)
من ترانه 14 سال دارم(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm127)
شب قشنگ(sm127)نقل قول:
خوبه دیگه از آلبوم آهنگ نده که ارزش این همه صبر رو داشته باشه (sm50) حال میده یه دفعه سوپرایزمون کنه 10 ترک جدید باشه تو آلبوم و فقط همین حس خوبیه تو آلبوم باشه (sm120)
قطعه ی کجایی رو اگه گوش میدادی زمین تا آسمون با این قطعه ترکش فرق میکرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آلبومش هم بیشتر با سپردم تو رو ... چه ساده و وقتی رفتی حال کردم
دیشب گیر میدادین به تنظیم
و میگفتین گمت کردم از این قوی تره
یادتون باشه شادمهر و هیچ وقت حدس نزنید
با 15 ثانیه تیزر درباره آهنگ نظر ندین......
اگه شما با آلبوم آدم و حوا طرفدارش شدین
یا بعد آهنگ تقدیر فهمیدید شادمهری هم هست
امثال ما تو میدون انقلاب تو صف بودیم تا آلبوم مسافر و بگیریم..............