ببارندم ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
ببارندم ... (sm172)
می سپارندم ... (sm172)
دارندم ...(sm172)
آبان ماه خیلی شلوغ شده بود تا محل ما هم رسیده بودن تیراندازی شد اینجا . رفتم دیدم از نزدیک
این دفعه این جا زیاد خبری نبود دیروز غروب رفتم
قابل قبول بود .. (sm50)
من فکر میکنم سیستم هواپیما رو هک کردن. اما این مورد خیلی دور از ذهن افراد عادیه . امیدوارم جعبه سیاه قضیه رو مشخص کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای کنترل جماعت عوام فریب و خودپرست و راحت طلب ، انحصار همه چیز را در دست داشتن و جیره خور کردن یا به اصطلاح گنجشک روزی کردن آنان بهترین راه و کم خطر ترین گزینه است ...
ضربه مهلک و جبران ناپذیری به چند مخزن آب و تعدادی توالت صحرایی وارد گردید (sm2)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وام ازدواج در سال آینده ۵۰ میلیون تومان شد.
یوسفنژاد، نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ از مصوبه این کمیسیون برای پرداخت وام ازدواج ۵۰ میلیون تومانی به هر یک از زوجها در سال آینده خبر داد.