(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
فقط حواست به درجه حرارت باشه ها، سوخته دستم که میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم یه تیر ماهی (sm50)
میخندمو از خنده میترسم(sm50)
لامپ 100 تو جشواره فیلم فجر امسال بود ؟
باشه چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تو یه جا دیگه بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی جایزه نگرفت ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط یکی از پرنسل فیلمشو گرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفت چرا میخندی >>
برای درخت های کنار جاده فرقی ندارد
کسی که در سفر است
می رود یا می آید
برای من اما فرق زیادی دارند
درختان مسیری که از تو دورم می کنند
و درختان مسیری که به تو نزدیکم
ها ؟!نقل قول:
پارسالنقل قول:
از میون یک فیلم کاندید شده به عنوان بهترین فیلم بخش مبارزه با مواد مخدر انتخاب شد (sm2)
انتشار آهنگ دست تهیه کننده ی لاشی فیلم هست...(sm54)
سجاد اینهمه اطلاعات غلط چیه میدی (sm70)
باو من داشتم در باره ی یه لامپ ۱۰۰ دیگه توضیخ میدادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت(sm2)(sm2)نقل قول:
چقدر تو خوشمزه اینقل قول:
(sm50)
سجاد جون داداش خودت كي ميري سينما؟؟ (sm120)
تو جشواره به تیتراژ حایزه نمیدن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیست اون سینماهای سینماتیکت ناقصه...رشت مثه اینکه آورده ولی اونجا نزده(sm98)
با مایی ؟ (sm120)من احتمالن چند بار برم ، معلوم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی با رفیق و داداشم ، یکی با ادامنه محسن چاوشی یکی هم با همسر مهربانم (sm19)
(sm2)(sm2)
نه . موسیقی متن سیمرغ دارهنقل قول:
ولنتاین کیه ؟
25 بهمن
فردا
14 فوریه ، فردانقل قول:
(sm172)
(sm120)مشخص شد جوزف کی بود با لباس مبدل اهنگو رسوند
شاید امام علی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید من اشتباهی ام (sm50)
بدبخت شدم چن سال پیشم اینجور شد
فلشو میزنی همونجا نمیاد یه 20 دقیقه دیگه لود میشه تا ویندوز عوض کردم درست شد (sm178)چیکا کنم حالا
بعضی شعرای این حامد فرد رو رفیق ما میگه بعد تنها چیزی رو که رو کاور ذکر نمیکنه شعره (sm2)
دل منزل توست
ورنه روزی صدبار در پیش تو چون سپند میسوختمی (sm74)(sm81)(sm50)
Taylor Swift - Style - Music Video - 2015
اشترم بزن اینو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)ریدم به کله کچل تهیه کننده
ای دمت گرم انتشار آهنگ دست همین لاشی هست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]