ایقدر این قربد تجربه گران میگه حالا ما فکر میکنیم فرشباف و پویان اینا اینجا چمباتمه زدن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایقدر این قربد تجربه گران میگه حالا ما فکر میکنیم فرشباف و پویان اینا اینجا چمباتمه زدن(sm2)
shadmehronline.
تا حالا بهت نگفتم ، پشت این نگاه مغرور
یه نفر هست که همیشه ، نگرانت بوده از دور....
Coming Soon...
" HASRAT " Track List
1_Safar 2_Bazi 3_Tasmim 4_Ta hala behet nagoftam 5_Khaterat 6_Hasrat 7_Nafas Bekesh 8_Hesadat 9_Gozashte
باور کن هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال گذشته علنی اومدن گفتن
چه آشی واسمون پخته روغنشو میدیم تجربه گراننقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتها بهت شک دارم(sm2)
سفر رو شادمهر حدود ده سال پیش ساخته
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خود این یارو اومده بود زرت و پرت میکرد (sm230)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پیمان خوب یادش موندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادرس صفحشو گذاشت
کجایی کم پیدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دفعه میگی بیشتر میای اما(sm25)
من همیشه هستم و پستها رو میخونم فقط چیزی نمیگم فربد جان (sm170)نقل قول:
خدا رو شکر بزنیم به تخته تاپیک هر روز خوب جلو میره
فعلا که دور دورِ تجربه گرانه (sm120)
اگه هیچی نگی اینجارو مثل اینستاگرام میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفر ❤
خوبه این آلبوم حسرت بعد تصویر میاد، تصویر و تجربه کن رو قشنگ میشوره میبره
امیدوارم هر کی داره اینا رو پخش میکنه، به هرچی میخواد برسه
آره راست میگی. بازم دمِ تو گرم خوب سنگر رو حفظ کردی (sm59)نقل قول:
۱۰۰۰ بار میشه پشت هم گوش کرد...(sm127)
ای کاش کیفیتش بهتر بود، صدا بَم هست(sm81)
الهی آمیننقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم هستم در کنارتون ولی به اندازه فربد تاثیر گذار نبودمنقل قول:
چطور؟ خخنقل قول:
یادم میاد اون موقع شادمهر اهنگ جدید میداد با هر اهنگی که ازش پخش میشد من جون میگرفتم
الان خیلی وقته که از اهنگهای شادمهر جون نمیگیرم
ولی امشب دوباره جون گرفتم
سفر عالی بود (sm127)
احساس میکنم تازه متولد شدم (sm81)
این اشک ها اشک شوقه (sm74)
حیف شعرو کامل بلد بودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف کیفیت نداره
حیف همین بی کیفیت هم قبلا تیکه تیکه پخش شده بود
مشکوکم همین دوست خوبمون باشی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز راضیم فربدنقل قول:
ایشالا کارای دیگه شادمهر هم پخش بشن
یه حسی بهم میگه اینارو خوده شادمهر اجازشو داده تا پخش بشن
41 کاربر درحال مشاهده ...
بعد سال ها بالاخره سفرو شنبه 18 آذر 96 شنیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا بعدی وقتی حواست نیست باشهنقل قول:
به نظرت کاوره فربد؟نقل قول:
(sm93) چرا حسین جان تو هم حضورت حسابی موثر بودهنقل قول:
اهنگ جدید لو میرفت بهتر بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر راضی به پخش این اهنگ ها نبوده و نیست
این مهم نیست براتون اصلا ؟
همه ی این اهنگ ها چه سفر چه بازی چه نفس بکش چه وقتی حواست نیست چه بقیه اهنگ ها برای خیلی سال پیش هستن
خیلی سال قبل از اشنایی شادمهر با تیم تجربه کن
سر لجبازی با فرشباف ( که زمان ساخته شدن این اهنگ ها هم خودش بوده ) شادمهر رو نابود میکنیم
چجوری میگید طرفدار شادمهرید و راضی میشید ناراحت شه از پخش شدن اهنگایی که همه ماکت هستن و تنظیم و میکس نشدن
همین الان سفر پخش شده همه کانالا نوشتن اهنگ جدید شادمهر
مردم هم فکر میکنن اهنگ رسمی پخش شده و با این کیفیت که گوش میدن ، با این وکال ضعیف . و شادمهر هست که این وسط ضرر میکنه فقط چون اونه که زیر سوال میره به خاطر این کیفیت پایین
همین امشب ترانه سرای این کار اون همه ناراحت شد و اون پست ها رو گذاشت . نوشته بدترین شب زندگیشه
تازه اونو کسی نمیشناسه اصن
ببینید شادمهر دیگه چه حالی میشه با پخش شدن این کارا
اگه جلوش رو نمیتونیم بگیریم حداقل حمایت نکنید دیگه از پخشش
بخدا این طرفداری نیست
و این راه انتقاد از وضع موجود نیست...
اینده یادتون نیست چه وضعی شد . بازی سر همین کارا پخش نشد . کجایی هم همینطور
اینا همون اهنگایی هستن که اون موقع هم میخواستن پخش بشن ولی سر اون اتفاقا پخش نشدن
میگید چرا با دادخواه کار نمیکنه دیگه ولی دقیقا بعد از اون اتفاق اینده باهاش قطع همکاری کرد
میگید چرا دور شادمهر انقد بستست و به بقیه فضا نمیده و خودشو محدود کرده به همین تیم فقط
به خاطر همینه دیگه
به هیشکی نمیشه اعتماد کرد
معلوم نیست دست کی هست این اهنگا و کی داره پخشش میکنه ...
ببخشید این حرفارو به شما زدم
چون شما منطقی ترین منتقد اینجایی از شما نقل گرفتم وگرنه ...
بهت پیام میدمنقل قول:
کاور هستش شک نکن من اهنگ اصلی رو دارم براتون پیام خصوصی میکنمنقل قول:
من خودم احتمال میدم داره گرد و خاک راه میندازه و فقط همین سفر رو داشته. ادمین یکی از فن پیج های بزرگ باید باشه که مخالف گروه فرشبافهنقل قول:
منم با شما موافقم که الان شادمهر خوشحال نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و فقط افراد کمی میدونن که این کار رسمی از شادمهر نیست
(sm50)
آره یادمه طرف با احسان دعواشون شده بود(sm120)نقل قول:
نفس بکش و حواست نیست ❤❤
زدی به هدفنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفدار ورژن دوم پخش شد ما کپی زدیم یه جایی گذاشتیم
همین تیم با ایمیل شادمهر ایمیل داد که اهنگو برداریم
ایمیلشو جواب دادم براش نوشتم پخش نشدن این آهنگ خیانته
همه چرت و پرتی همون موقع گفتن
بخدا حسین جان از وقتی اهنگ اومده سه تا از دوستام چون میدونن شادمهری هستم برام اهنگو فرستادننقل قول:
دو ساعت توضیح دادم جریان اهنگ چیه براشون
همه که مثل ما پیگیر نیستن
خیلیا هم اصن طرفدار نیستن و اهنگ رو میگیرن که گوش بدن و ...
به نظرم نمیشه جلوی پخش شدن این اهنگ گرفت مگه اینکه خود شادمهر از طریق پیجش بیاد اعلام کنه که این اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمی نیست
بوزوکی چی میگــــــــــــــــــه
وای لامصب آخرشه (sm88)
ارهنقل قول:
حالا اینو که خودش یه قسمتیش رو هم گذاشته بود
ولی اهنگایی که هیچ دمویی هم ازشون پخش نشده اگه با همین کیفیت باشن و پخش بشن خیلی دیگه نامردیه
من خودم یه عمره تو کف اهنگ وقتی حواست نیست هستم ولی راضی هم نیستم اینجوری پخش بشن
طرفدار ورژن اولیه هم چون لو رفته بود قبل از البوم ورداشت تنظیمو کلا عوض کرد
خیلی خاطر اون اهنگو میخواست که تنظیمو عوض کرد و پخشش کرد وگرنه الان تو حسرت اونم باید میموندیم
هرچی این اتفاقا بیشتر بیوفته بیشتر محدود میکنه اطرافیاشو
دلزده تر میشه
فعالیتش کمتر میشه ...
الان این اهنگ اومد مثل پاشایی که هر ماه ازش یه اهنگ میومد میشه
چون ماه پیش که یه اهنگ از شادمهر اومد
الانم که به اسم اهنگ جدید این اومد
تو بی من هم که قراره بیاد ( اگه سر این اهنگ به تعویق نیوفته )
مردمم میخوره تو ذوقشون مثل پاشایی
اخه چه کاریه اهنگ ماکت رو پخش کنی :)))
آلبوم تجربه کن سوتفاهم بود خداییش (sm2)