دمو قشنگی.محسن سرما خورده اینجا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دمو قشنگی.محسن سرما خورده اینجا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذا یاهو نصب کنم .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
محسن چاوشی 67 هزار دنبالکننده دارد. او کمتر عکسی از خود در اینستاگران میگذارد و بیشتر تصاویری از فرزندش زانکو را میتوان در این صفحه دید که اغلب مورد توجه مخاطبانش قرار میگیرد. صفحه این خواننده معمولا دو هفته یکبار به روز میشود.(sm2)
(sm172)یه فن نتونستم پیدا کنم همون اینتل نو گذاشتم فن کیسم پیدا نکردم چون اصن تو بازار نیس ! اورجینال خودش بود یه سایز تخمی روغن زدم اسپری زدم درس شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گفتی یکی برات میفرستادم....الان خوبه ؟ مشکلی نداره سیستمت ؟نقل قول:
روز پدر کیه ؟امروزه ؟
من به خود نامدم اینجا
که به خود باز رَوم
آنکه آورد مرا
باز بَرد در وطنم
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا هم از این مسخره بازی ها هست