آقا یه چیزی محسن اینجا اسم کاربری واقعا داره کلی باهاش حرف دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا یه چیزی محسن اینجا اسم کاربری واقعا داره کلی باهاش حرف دارم
رو چه حسابی میگی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دیدیش بگو هوادارارو از بلاک در بیاره بابا اشکمون در اومد
از این لحاظ که لحن خوندنش و ملودی شعر اونقد قویه که مثله قطاره ! کوشان گفته بود قطار رو هیچکس نمیتونست مثله چاوشی بخونه ! اینم انقد خوب و حرفه ای خونده که بی نظیره ! همه البوم رو عالی خونده اما فک نکنم هیچ کدومشون اندازه خواب قوی باشه و پر از تکنیک ... تلخیه و فضای سنگین اهنگ هم دقیق مثله قطارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن پول ایران بی ارزشه
اما من فقط با سه تومن ( آلبوم پاروی بی قایق ) یه دنیای کامل رو خریدم
بازم به اقتصاد گیر بدین
(sm70) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعر برام گنگ(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamiid2 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نظر تنظیم و آهنگسازی و لحن خوانش هم قطار رو بیشتر می پسندم
لحن خوانش اونجایی که میگه قطار قلب منه هنوزم دیوونه می کنه آدم رو(sm172)
امید حجت عالی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرسنجی برای آلبوم بذارید لطفا