باز رفرش اتومات از کار افتاد
نمایش نسخه قابل چاپ
باز رفرش اتومات از کار افتاد
به منم داده بودن میتونستم ولی شک نکن بعد از 6 ماه تیم ورشکست میشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
100 میلیارد خرج کردن تخم میخواد که هرکسی نداره (sm120)
بحث رو نبر تو درآمد زایی و ورشکست شدن(sm120) مهم اینه با این پول هر تیمی میتونه قهرمان بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بیخیال (sm120) بحث فوتبالی نکنیم تاپیک به قهقرا نره(sm120)
(sm70)امروز رفتم اپستور ، ایفون ۶ رو از نزدیک لمس کنم انقد سبک بود فک کردم ماکته (sm77)(sm54)
پسره ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﻟﺪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩخترش آیفون 6 هدیه میده.(sm2)
دختره میگه: ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯼ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﭘﻮﻟﺸﻮ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺁﻭﺭ ﺩﯼ؟؟؟
پسره میگه: ﺗﻮ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﯼ ﺩﻭ ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺷﺪﻡ .
دختره: ﻭﺍﺍﯼ گلم ﭼﻪ ﺭﻣﺎﻧﺘﯿﮏ . ﺧﺪﺍﯾﺎ شکرت . ﺗﻮ ﺑﻬﺘﺮﯾﻨﯽ ﻋﺸﻘﻢ ، حالا ﭼﻨﺪ ﺗﺎ
ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﺩﺍﺷﺖ؟؟
پسره: ﺳﻪ ﺗﺎ ، ﻣﻦ ﻭ ﺻﺎﺣﺐ ﮔﻮﺷﯽ ﻭ ﭘﻠﯿﺲ!!
من به تو 20 میلیون میدم تو میتونی بری بدی پراید بخری و بیای (sm120)بعله 20 میلیون رو به هرکی بدی میتونه خرجش کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه تونستی 20 میلیون رو بکنی 40 میلیون و یه پراید هم بخری اون موقع میشه بگی کارت درسته (sm120)
الان فوتبال فقط فوتبال نیست گلم وگرنه این مالکای پاریس و سیتی کسخول نبودن بیان پولشونو تو فوتبال بزارن
حتی نمونه وطنی هم داره (sm120)
آهنگ بعدی سیاوش قمیشی هم آماده شد(sm120)
همینطور پیش بره رکورد افتخاری رو میزنه(sm120)
من لومیا میخوام تو این هفته بخرم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبه بری مشاور مالی پرز بشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش و با اون قزمیت مقایسه نکن (sm70)نقل قول: