دقیقا ما هم با معبود و قسمت طرفدارش شدیم هنوز کاست دهاتی سیاه رنگ رو که برچسب کاغذی شرکت دنا روش زده رو دارم
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا ما هم با معبود و قسمت طرفدارش شدیم هنوز کاست دهاتی سیاه رنگ رو که برچسب کاغذی شرکت دنا روش زده رو دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط andy777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا ، من با آلبوم اصفهانی باهم گرفته بودم
مدیره این سایت کیه ؟(sm142)(sm89)
اعععع امیر (sm74)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیشکی اینجا منو یادش نی (sm81)
میگما جناب مدیر پستا من کو ؟
(sm77)(sm77)(sm77)okنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون تو بودی که همیشه با نگاش لحظه های منو عاشقونه کرد(sm127)
امیر نظرت راجع به اهنگ چیه؟
(sm127)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه بگید اهنگ که نانسی خونده شبیه اینه اسمش چیه ؟
Enta Eih