نمیدونم من اشتباه دیدم یا نه ولی وقتی گلو زد صلاح رو نیمکت عصبانی شد فکر کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم من اشتباه دیدم یا نه ولی وقتی گلو زد صلاح رو نیمکت عصبانی شد فکر کنم (sm120)
ناپولیم رید اونور.. البته فکر کنم ستاره سرخ تو زمینش خفن باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوک بر تو(sm2)
من صحنه اهسته گل رو دیدم. متوجه نشدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خب پس من اشتباه کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جوری نگاه می کنم ،
پیراهن یونایتد خیلی به امباپه میاد ...
نه منظورم این بود تو اون صحنه ای که من دیدم فقط ضربه اخر بود دیگه چیز اضافه نبود (sm2)یعنی اصلا ری اکشنارو ندیدم چون اون سمت بودم فقط صدای فردوسی پور رو شنیدم اومدم صحنه گل رو ببینم(sm120)نقل قول:
میلاد به توام پیراهن یونایتد میاد(sm120)
و البته حیفِ از مانه که داره تو یونایتد بازی نمی کنه ...
من می خوام ادامه تحصیل بدم ...نقل قول: