(sm173) وارکرافت
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173) وارکرافت
چه دردی میکشه عاشق
فقط پاییز می دونه (sm50)
البوم میدادن 5 تومن این متن شعرا اضاف میشد خیلی واجب بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انصافا اینو میخرم ! 18 تومن پولی نیست که ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)زرنگن 10 تومن پول پست میگیرن در حالیکه 5 تا 6 تومن بیشتر هزینش نمیشه پست بالای 75 تومن رایگانه این سایتم همه چی داره یه دور بزن ببین تو خونه چی لازم دارین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیجی میخواستم بخرم 21 تومن کم داشتم یه چیزایی خریدم 100 تومن رایگان بشه (sm120)
رسول الان شد 15 تومن ! تو هم ببین برات 15 نشون میده اینجا دیجی بن هم ندارم بگم کم کرد
آره شد 15 (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یکم دیگه تف بدیم بشه 10 تومن
جان خودم صاحابش همین پایینه (sm2)
جوووووون دیوث الی چقدر حلال زاده ای ! همین الان اس ام اس بانک اومد پول اومد به حسابم (sm2)(sm118)
ظاهرش که خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفت سبد خرید (sm50)
خدا این الی رو از مجمع نگیره (sm74)(sm19)
این ترافیک داخلی قیمتش ارزون شد چجوری میخوان تفکیک کنن موقع استفاده
گرچه بیشتر چیزایی که ما دان میکنیم از سرورای خارجیه
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا تهرانم پول پست میگیرن ؟
نه - قبلا که نمی گرفتن
حتمن بعضی سایتا یه قیمت به بالا رایگان میشه مثلا 20 تومن بعضیا 30نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نمیدنم برو اضاف کن سبد خرید قبل پرداخت نهایی میاد میبینی
قبلش باید تو سایت عضو بشی ! مثل دی جی کالا
(sm120)حسش نی عضو شی من یه مین برم ساکن تهرون شم
(sm169)
آریا (sm74)
(sm74)سانسا : تو میدونی اون با بدن من چیکار کرد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)چقدر بدبختن اینا (sm81)نقل قول:
آخرین اتوبوس (sm81)
(sm120)سینجول این سریال 12 میمون رو ببین دیگه فک نکنم این شبکه تخیلی سای فای چیز خوبی بسازه
4500 میگیره هزینه پست (sm81)
(sm2)گریت چیه دیوثنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه که (sm148)نقل قول:
(sm35)داریم به رد استون نزدیک میشیم و من هنوز جواب سوالمو نگرفتم
حیفه 4500 برا چی بدم (sm2)نقل قول:
ده تومن کد تخفیفم میده برا اولین خرید منتها بالای 100 تومن (sm120)
آخه دوتا سایت دیگه خرید کردم رایگان فرستادننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)بری سر کوچه به یکی یگی بم فوش بده 4500 بت میدم کیونشو میکنه اون ور عشوه شتری میاد میره
چن تومنی خرید کردینقل قول:
کمش 80 تومننقل قول:
(sm2)نقل قول:
خب دیگهنقل قول:
(sm2)نقل قول:
خیلی هم عجیب
کوفتشون بشه میگیرمش (sm120)
الی واسه اون سایت دوتا مشتری پیدا کرد ! (sm2) به جان خودم تو باید بری بازاریاب بشی (sm2)